Home Podcast #TGNINFO Els Veïns del Port es reuniran per posar en comú les...

#TGNINFO Els Veïns del Port es reuniran per posar en comú les queixes que tenen

Compartir
PUBLICITAT

L’Associació de Veïns del Port ha convocat una reunió el pròxim 5 d’abril per posar en comú totes les queixes que tenen. Els veïns farts de fer arribar les seves demanes de l’Ajuntament de Tarragona i que no es faci res volen decidir en aquesta trobada si prenen accions i quines.

Escolta-ho.

Tarragona també celebrarà el 25è aniversari del Grup Ciutats de Patrimoni de la Humanitat

Tarragona se suma a la celebració dels 25 anys del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. Per això durant aquest 2018 hi haurà diferents actes a la ciutat i també es participarà en fires nacionals i internacionals. En aquest sentit destaca la participació a Singapur, Japó i la Xina.

Escolta-ho.

Repsol renova el conveni de col·laboració amb la Setmana Santa

L’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona ha renovat el conveni de col·laboració amb Repsol. Mitjançant aquest acord l’empresa es compromet a col·laborar amb totes les activitats que realitzi l’entitat durant la Setmana Santa de Tarragona 2018.

Esolta-ho.

El Nàstic de Tarragona ha descansat aquest dilluns després de la victòria de dissabte a granada. Tot i això Álvaro Vázquez ha visitat el Localitat Grana d’aquesta setmana i ha parlat de la seva lesió i l’equip. També ha tornat Antoni Pinilla per esclarir tota la polèmica sorgida arran de les seves declaracions. Podreu veure el programa a dos quarts de nou per TAC12 i escoltar-lo a través de la web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT