TGNINFO: En estat critic una nena de 8 anys despres d’ofegar-se a la platja

PUBLICITAT

El passat vespre del 10 de juliol una nena de 8 anys va necessitar assistencia dels socorristes de la platja de la Pineda després d’ofegarse. Aquests van avisar al SEM, que va arribar minuts després i mentre els socorristes atenien a la jove. Posteriorment, el SEM amb un helicòpter va traslladar la menor, en estat crític, fins l’Hospital Sant Joan de Déu, on encara es troba i amb pronòstic reservat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Mercat de la Rambla de Tarragona passarà a la Plaça Corsini

L’empresa EPIMSA, que gestiona el tema del comerç i en concret dels mercats de la ciutat, va repartir ahir el document que informava de la decisió final de fer tornar el mercat que actualment es realitza a la Rambla Nova al seu emplaçament anterior, la Plaça Corsini. A més, en la circular s’hi afegia la data oficial en la qual es durà a terme aquest canvi, que serà a partir del dia 24 de juliol quan les parades ja es montaran a la Corsini.

L’equip de govern de la URV es presenta a la societat

L’equip de govern de la URV es va presentar ahir a la tarda a la societat en un acte presidit per la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón. La rectora, María José Figueras, ha destacat el paper clau de la Universitat com a “motor de l’ocupabilitat del territori” a través de la formació continuada dels estudiants i ha reivindicat un millor finançament. La consellera s’ha compromès a treballar per obtenir-lo un cop definit el Pacte Nacional per a la Recerca.

Tres noves baixes al Nastic de Tarragona

El Nastic va realitzar ahir una doble sessio d’entrenament, amb una al mati i una a la tarda. I un cop acabat aquest darrer exercici, el club va oficialitzar la marxa de tres jugadors: el porter de la Canonja Alberto Varo i el davanter camerunès Jean Marie Dongou marxen al Lugo després de rescindir el seu contracte amb l’entitat tarragonina, i el central Carlos Blanco també rescindeix i queda lliure.

PUBLICITAT