Home Portada #TGNINFO: Es presenta Frida, la primera gegant adaptada de Tarragona

#TGNINFO: Es presenta Frida, la primera gegant adaptada de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Tarragona té una nova geganta. Esta tracta de “Frida”, la geganta creada en el marc del 50è aniversari de Dow Tarragona. Es tracta d’un element festiu adaptat per que sigui portada per persones en cadira de rodes, sordes o cegues.

El nom de la geganta fa referència a la pintora mexicana Frida Kahlo, amb la voluntat de reproduir i estendre els valors que aquesta va representar i encara avui representa.

Torna l’Assassí de la Pastanaga

Torna l’Assassí de la Pastanaga, i ho fa per quart cop a les Festes de Santa Tecla. L’activitat, que organitza l’Agrupament Escola i Guia Xaloc, consisteix en un joc de rol que es juga per la Festa Major i que involucra més d’un centenar de tarragonins. Amb novetats interessants un dels organitzadors del joc, Ricard Pallejà, explica que l’Instagram pot tenir un paper molt destacat aquesta edició

Malgrat que el període d’inscripció oficial ja està tancat, encara hi ha una nova oportunitat per participar. L’11 de setembre s’instal·larà una carpa a la plaça de les Cols per apuntar-s’hi.

Escolta-ho

El Concurs de Castells escalfa motors amb el sorteig previ

Les 42 colles que participaran a la 27a edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneixen l’ordre en què actuaran i la seva col·locació a plaça. L’acte s’ha celebrat a l’Antiga Audiència, on la canalla de les colles guanyadores del 2016 han estat els encarregats de ser les “mans innocents.

Escolta-ho

Desfeta grana a Las Palmas

4-0, actuació arbitral que condiciona el partit i cap a casa. Amb aquest resultat el Nàstic tornava cap a Tarragona amb el cap cot i ja pensant en el següent partit davant l’Osasuna. Els grana tornaran a la feina aquesta setmana amb ganes d’esvair els dubtes a can Nàstic.

Escolta-ho

PUBLICITAT