#TGNINFO Èxit de participació en la 12a Pilon’s Parade

PUBLICITAT

La Festa St Agapito Bis amb la Pilon’s Parade ha omplert el carrer Comte durant tot el matí. Centenars de persones que formen part d’entitats o individuals han volgut pintar el seu piló un any més. Enguany la Pilon’s Parade ha arribat a la seva dotzena edició, i unes 12 entitats han volgut reservar el seu piló. Els afortunats han estat la Mulassa que compleix 50 anys, l’AEiG Alverna i el Ball de Bastons.

Els Xiquets descarreguen el primer 5d8

Els Xiquets de Tarragona han actuat al Pla de la Seu acompanyats dels Borinots de Sants i els Castellers de Vilafranca. Els de la camisa ratllada han descarregat el 3d8, 4d8 i 5d8. També s’ha vist gamma extra els Castellers de Vilafranca han descarregat el seu primer 2d9fm de la temporada, i els Borinots de Sants també.

S’obre la piscina olímpica al pública

La piscina olímpica situada a l’Anella Mediterrània de Tarragona obrirà les portes al públic el pròxim dilluns. De moment aquesta piscina ha passat a formar part del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. La instal·lació estarà oberta fins el pròxim 16 de setembre i hi ha diferents preus d’abonaments per a l’estiu.

Rodrigo Cuenca nova incorporació del Nàstic

Rodrigo Cuenca és la nova incorporació del Nàstic de Tarragona. Així ho ha anunciat el club grana explicant que de moment ha signat per quatre temporades. Es tracta d’un jugador de 22 anys que prové de l’Atlètico de Balears. Així doncs el jugador iniciarà la pretemporada amb el Nàstic el pròxim dilluns 9 de juliol.

PUBLICITAT