#TGNINFO El festival Tarraco Viva clou aquest diumenge la seva vintena edició

PUBLICITAT

El Festival Tarraco Viva clou aquest diumenge després de dues setmanes d’apropar el món clàssic a la ciutat. Aquesta ha estat la vintena edició d’un certament que any rere any es consolida com un referent en en la divulgació del món clàssic.

El Genuine juga a Vigo

El Nàstic de Tarragona participat en l’última fase de la Lliga Genuine que es disputa aquest cap de setmana a Vigo. En aquesta quarta fase, el Nàstic Genuine es troba al grup de la Il·lusió i s’enfrontà al Deportivo de la Coruña, el Córdoba i a l’Athletic Club Fundazio. Aquest diumenge el Genuine s’enfrontarà al conjunt basc.

Twestern, un espectacle del Teatre Ganyotes

El Teatre de Tarragona acollirà aquesta tarda l’espectacle “Twestern” del Teatre Ganyotes. Un western interpretat per usuaris del Club Vaixell de Tarragona, que presentarà la part més esbojarrada del salvatge oest.

El Alcoraz, penúltima parada

I en esports el Nàstic s’enfronta al Huesca al Alcoraz, en un partit que és una de les dues últimes finals que disputarà el conjunt grana. Podreu seguir el partit en directe a partir de les 8 amb Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT