Home Portada #TGNINFO Les joguines són els productes amb més alertes de perillositat

#TGNINFO Les joguines són els productes amb més alertes de perillositat

Compartir
PUBLICITAT

Les joguines i els automòbils són els productes més periollosos, segons l’informe anual de la Comissió Europea. L’estudi s’ha realitzat a partir del sistema d’alerta ràpida que permet retirar del mercat qualsevol producte potencialment perillós. El 29% dels avisos van pertanyer a joguines i el 20% a vehicles de motors.

El veïns del Port s’uneixen per presentar queixes

L’Associació de Veïns del Port ha convocat una reunió el pròxim 5 d’abril per posar en comú totes les queixes que tenen. Els veïns farts de fer arribar les seves demanes de l’Ajuntament de Tarragona i que no es faci res volen decidir en aquesta trobada si prenen accions i quines.

Escolta-ho.

 

El Port es promociona a Brasil

El Port de Tarragona participa a la Intermodal South America, una de les principals fires de transport de mercaderies, logística i comerç exterior d’Amèrica del Sud. L’objectiu és incrementar els serveis regulars, captant noves mercaderies en importació i exportació. Per aconseguir-ho, presenta l’estratègia intermodal, la connexió eficient entre diferents mitjans de transport.

 

Repsol renova el conveni de col·laboració amb la Setmana Santa

L’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona ha renovat el conveni de col·laboració amb Repsol. Mitjançant aquest acord l’empresa es compromet a col·laborar amb totes les activitats que realitzi l’entitat durant la Setmana Santa de Tarragona 2018.

Esolta-ho.

PUBLICITAT