Home Tarragona Info #TGNINFO La Vella de Valls s’emporta el Concurs de Castells

#TGNINFO La Vella de Valls s’emporta el Concurs de Castells

Compartir
PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls han destronat els Castellers de Vilafranca i s’han emportat el Concurs de Castells de Tarragona. Els rosats han fet el 4d9 i el 2d8 nets, i carregat el 3d10fm. La Jove de Tarragona s’ha situat tercera gràcies al 5 de 9 i el 9 de 8, i també carregat 3d10fm. Els Xiquets, per la seva part, han completat la tripleta màgica.

Escolta-ho aquí (crònica de la Jove)

Escolta-ho aquí (crònica dels Xiquets)

Reus i Igualada comparteixen el premi de dissabte

Pel que fa a la jornada de dissabte, els Xiquets de Reus i Moixiganguers d’Igualada van empatar a punts a la Tarraco Arena Plaça. Pel que fa als locals, els de Sant Pere i Sant Pau van patir amb un 4d8 que va caure carregat, mentre que els del Serrallo van fer el tercer 3d7 de la seva història.

Escolta-ho aquí (crònica del SPiSP)

Escolta-ho aquí (crònica del Serallo)

S’acomiada la coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau

La Coordinadora Tarragona Patrimoni per la Pau ha celebrat l’últim ‘Paraules per la Pau’, que han fet durant cada primer diumenge de mes durant 17 anys, i s’ha desfet després de 20 anys d’activisme. El grup va ser constituït com una coordinadora d’entitats el 1997 amb l’antimilitarisme com a base.

El Nàstic només pot empatar al Cadis

El Nàstic de Tarragona s’emporta un punt del Ramón de Carranza. Els de Gordillo han empatat a 1 contra el Cadis, en un partit amb polèmica arbitral. La victòria, però, ha estat a tocar en l’últim minut amb una rematada fallida d’Uche. Els granes segueixen a la zona de descens amb 6 punts. La setmana vinent rebran l’Alcorón a casa.
Escolta-ho aquí

PUBLICITAT