Home Portada #TGNINFO Laia Estrada no serà cessada pel Cas Bershka

#TGNINFO Laia Estrada no serà cessada pel Cas Bershka

Compartir
PUBLICITAT

Laia Estrada, Consellera de la CUP, finalment no serà cessada per la sentència del Cas Bershka. Així li ha comunicat el Secretari de l’Ajuntament de Tarragona aquest dimecres al matí a la Junta de Portaveus.

Escolta-ho.

Més de 10.000 persones accedeixen al Mercat diàriament

Un estudi realitzat per un alumne de l’Institut Vidal i Barraquer rebel·la el nombre de persones que accedeixen a la Zona de l’Illa Comercial del Mercat Central. Segons aquest estudi, fet entre el 24 de juliol i el 10 d’agost de l’any passat, unes 25.522 persones accedeixen diàriament a l’Illa, i al Mercat Central 10.500.

Escolta-ho.

Els marxants podrien tornar a la plaça Corsini al juliol

El mercadet de marxants podria tornar a la Plaça Corsini la primera quinzena de juliol. Així ho ha dit Elvira Ferrando, la Consellera de Comerç, aquest dimecres. Com ja ha explicat en diverses ocasions, la Consellera, la intenció és que un cop estigui en disposició la plaça Corsini els marxants hi tornin l’endemà.

Escolta-ho.

Director esportiu nou, tres baixes més a Can Nàstic

Director esportiu nou, primeres decisions a can Nàstic de Tarragona. Arnal Llibert ja ha començat a fer feina i el club ha anunciat aquest mateix dimecres que Perales, Matilla i Gaztañaga no continuaran al club la pròxima temporada.

Escolta-ho.

PUBLICITAT