Home Portada #TGNINFO: Les demandes d’allotjament dels sense sostre augmenten pel fred

#TGNINFO: Les demandes d’allotjament dels sense sostre augmenten pel fred

Compartir
PUBLICITAT

La baixada de temperatures dels darrers dies i la previsió de que segueixin així en els pròxims ha fet que algunes organitzacions posin en marxa mecanismes per començar a acollir als sense sostre. És el cas de  la Fundació Bonanit que compta amb un alberg per donar-los allotjament, i que assegura que des del setembre, gairebé cada nit, estan plens. Així ho diu Josep Maria Carreto, de la Fundació Bonanit.

Davant això tenen unes places reservades en alguns hostals per poder allotjar la gent que no cap al seu alberg.

La instal·lació del carilló del Mercat Central, aquest dimecres

El carilló del Mercat Central s’instal·larà definitivament aquest mateix dimecres i no serà fins d’aquí tres setmanes quan s’inaugurarà oficialment. Concretament,serà el proper 21 de novembre. El carilló ha tingut un cost aproximat de 90.000 euros, i la melodia que sonarà podria variar en funció de l’estació de l’any.

El PP assegura que la proposta dels busos gratuïts és “purament electoral”

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu del grup municipal del PP, José Luís Martín, assegura que la proposta de Ballesteros de fer que els autobusos sigui gratuïts és purament electoral. Així ho ha assegurat al programa Tribuna Tarragona que produeixen conjuntament Ràdio Ciutat de Tarragona i Fet a Tarragona.

Derbi al Serrallo entre el CBT i el CB Valls, el proper dissabte

El pavelló del Serrallo tornarà a viure aquest dissabte un derbi entre Club Bàsquet Tarragona i CB Valls en lliga regular després d’uns 14 anys, d’ençà de l’última trobada entre ambdós equips a la LEB Or.  El dissabte, a partir de les 19 hores tindrà lloc el derbi del territori.

PUBLICITAT