#TGNINFO: Premis literaris | Jornades Mediació | CDC | Nàstic

PUBLICITAT

tgn-info-expres

L’Ajuntament de Tarragona convoca la 27ª edició dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Els premis es presenta a la tardor, i la convoctatòria resta oberta fins el mes de gener del 2017. Els premis es faran públics a la primavera: els premis són tres.

El premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler, el Premi-beca de traducció Vidal Alcover i el 19è Premi de Narrativa curta per Internet Tinet

Jornades de Mediació

La 6ª edició de les Jornades de Mediació se celebrarà els propers 17, 18 i 19 d’octubre. El tema central d’aquesta edició serà “Mediació, societat i violència”. Enguany reflexionarà sobre la violència en totes les seves formes i àmbits, a través de debats, conferències i tallers amb la voluntat de col·laborar en la promoció de la cultura de pau i la mediació per a la gestió de conflictes.

CDC

El grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya denuncia que l’Ajuntament de Tarragona fa cas omís als veïns de l’Urbanització Llevantina-Bon sol. Des del grup convergent a Tarragona apunten algunes reivindacacions de la zona. Entre elles, la neteja de la zona verda del carrer Miguel Angel Blanco, així com el soterrament del cablejat telefònic.

Rayo – Nàstic

En esports el Nàstic ja pensa en el partit de lliga davant el Valladolid. Abans, però, el conjunt grana haurà de disputar un partit de Copa davant del Rayo Vallecano al barri madrileny. Els homes de Vicente Moreno viatjaran a Vallecas després d’eliminar el Numància en la primera ronda. El partit es jugarà aquest dimecres, 12 d’octubre, i el podreu seguir íntegrament amb Ràdio Ciutat de Tarragona.

L’Apunt

Fins el 22 d’octubre es pot visitar l’exposició de poesia fotogràfica “Beso” al Centre Cívic de Torreforta.  Una mostra de diversos autors que ens convida a assitir-hi amb aquesta reflexió: mai se sap què pot començar amb dos petonts, un somriure i un cafè.

PUBLICITAT