Home Portada #TGNINFO Prop d’un milió de persones omplen la Diagonal de Barcelona

#TGNINFO Prop d’un milió de persones omplen la Diagonal de Barcelona

Compartir
PUBLICITAT

Una trentena de busos han sortit de Tarragona per assistir a la manifestació de gairebé un milió de persones, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, que havia organitzat l’ANC. L’Assemblea ha aconseguit omplir la Diagonal de les Glòries a Palau per reclamar la independèncial, la llibertat dels polítics empresonats i el retorn dels que estan exiliats.

L’ofrena a Rafel Casanova obre l’11 de setembre a la ciutat

L’ofrena floral al Passeig de Rafel Casanovas ha obert els actes de l’11 de setembre que se celebraran a Tarragona. Partits polítics i entitats s’han apropat al passeig tarragoní per celebrar la tradicional ofrena.

Les colles miren cap a Santa Tecla

Les quatre colles castelleres tarragonines han actuat aquest migdia al pla de la Seu, pensant ja en Santa Tecla.

La Jove de Tarragona ha descarregat el 9d8, el 3d9f i el 5d8. En la ronda de pilars ha realitzat el pd7f. Per la seva banda els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han realitzat el 3d8, el 5d7 i el 4d7a. Els Xiquets del Serrallo han començat amb un sòlid 5d7 que han acompanyat del 2d7, i el 3d7. Finalment els Xiquets de Tarragona han realitzat el 3d8, 4d8 i el 5d7.

El Nàstic no descansa

La desfeta grana a Las Palmas obliga al Nàstic a no descansar i a preparar el partit davant l’Osasuna, aquest dissabte a les 4 de la tarda. Els de Gordillo no descansen ni tant sols en dia festiu. Durant tota la setmana l’equip prepararà un matx que és ja tota una final.

PUBLICITAT