Home Tarragona Info #TGNINFO Sergi Albarran citat a declarar als jutjats

#TGNINFO Sergi Albarran citat a declarar als jutjats

Compartir
PUBLICITAT

El president d’ERC Tarragona, Sergi Albarrán, també ha estat citat a declarar als jutjats de tarragona. Tot i que no sap del cert els motiu, sospita que tindran relació amb la seva participació el dia 1 d’octubre i les jornades de vaga posteriors. Albarrán, recordem, va rebre un cop de porra al cap pel qual li van haver de posar set punts de sutura.

Lorena Roldan podria perdre la cadira al Parlament o al Senat

La diputada tarragonina Lorena Roldán podria perdre la seva cadira al Parlament o al Senat, per acumulació de càrrecs. Ho decidirà aquest diumenge el consell general de Ciutadans, que ha de valorar si pot combinar els càrrecs de senadora autonòmica i diputada del Parlament de Catalunya. Una de les premisses del partit és la prohibició de l’acumulació, així que la decisió de posar a Roldan al Senat ha despertat certs malestars.

Calçots i food trucks protagonistes a la TAP

Aquest divendres a Tarragona començava el festival gastronòmic “Food Truck & Calçot” per celebrar la final de temporada dels calçots. Les furgonetes situades a la Tàrraco Arena Plaça han ofert diferent tipus de menjar a més de poder degustar la típica calçotada.

Escolta-ho.

El Nàstic agafa aire a Granada

El Nàstic de Tarragona ha tornat a la ciutat amb els tres punts de Granada. Els granes van sumar una victòria molt valuosa fora de casa gràcies a un gol d’Omar Perdomo. Ara aquesta setmana prepararan el partit a casa per intentar guanyar al Nou Estadi.

Escolta-ho.

PUBLICITAT