Home Portada #TGNINFO Tarragona líder per millorar el finançament de les ciutats patrimoni

#TGNINFO Tarragona líder per millorar el finançament de les ciutats patrimoni

Compartir
PUBLICITAT

Tarragona és líder dins el Grup Ciutats Patrimoni d’Espanya per demanar un finançament especial per a les ciutats que tenen molt patrimoni. Es tracta d’una comissió que s’ha creat per parlar del finançament amb el Govern Espanyol i demanar una ajuda extra.

Escolta-ho.

Dames i Vells creu que no són l’objectiu de Ciutadans

Oriol Grau, membre de Dames i Vells de Tarragona, considera que les preguntes que volen presentar els dos diputats de Ciutadans al Congrés de Diputats forma part d’una estratègia política.

Escolta-ho.

Repsol i el Concurs uneixen esforços

Repsol i el Concurs de Castells signen un acord de col·laboració. Recordem que aquest cap de setmana tindrà lloc les dues jornades del Concurs de Castells, l’espectacle casteller més gran del món. El podreu seguir per les vostres televisions locals gràcies a la cobertura que farà La Xarxa de Comunicació Local.

El Club Volei St Pere i St Pau debuta a lliga 2

El Club Volei Sant Pere i Sant Pau debut a lliga 2 aquest cap de setmana després de proclamar-se campió de la lliga catalana. Els del barri cooperativista volen realitzar un bon inici de lliga amb la primera victòria aquest dissabte a les vuit de la tarda davant l’Arona Paradise Park de Tenerife al pavelló del barri.

PUBLICITAT