Home Portada #TGNINFO : Temperatures tropicals a Tarragona

#TGNINFO : Temperatures tropicals a Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Les altes temperatures i la calor tropical són i seran les protagonistes de tot el cap de setmana. L’entrada d’un aire càlid procedent de l’Àfrica provoca aquesta forta calor que en molts municipis tarragonins supera els 40 graus. Hidratar-se bé i evitar l’exposició al sol durant les hores en les quals temperatures són més altes, són alguns dels consells que es donen des de Creu Roja i Protecció Civil. Així ho explica Eduard Martin, adunt de Coordinació de Creu RojaTarragona.

Setmana de grans concerts a la ciutat de Tarragona

El cantant malagueny Pablo Alboran presentarà a la ciutat la seva nova gira “Prometo”; mateix nom que el seu darrer treball discogràfic. Alboran actuarà dimecres dia 8 a la Tarraco Arena Plaça amb les entrades ja exhaurides.

I altra habitual de casa nostra, és el sabadellenc Sergio Dalma. Amb el seu tour “Via Dalma III”, en el que fa un repàs als grans temes de la música italiana, Dalma actuarà una vegada més, al Camp de Mart, dins el Festival d’Estiu d’aquest any.

El dia 11 i també al Camp de Mart, el violinista Ara Malikian serà qui farà sonar el seu violí de manera magistral.

Alex López a punt de fitxar pel Nàstic

I pel que fa als esports, el Nàstic i l’arribada i sortida de jugadors és la notícia protagonista. S’espera l’arribada de l’espanyolista Alex López, que continua entrenant amb el seu equip als Estats Units. El migcampista seria una peça clau pel conjunt grana per tal de donar més frescura . López jugaria amb Fali, Javi Márquez i David Rocha.

PUBLICITAT