#TGNINFO Els treballadors de neteja exigeixen salaris dignes

PUBLICITAT

Els treballadors del col·lectiu de neteja inicia mobilitzacions per reclamar un conveni col·lectiu digne. A través de CCOO i UGT expliquen que la patronal no vol seure’s a negociar millores salarials. Defensen que malgrat l’increment del cost de viure els seus sous s’han mantingut estables, però que les empreses de neteja han tingut beneficis d’un 5% només en l’any passat.

 

Dídac Nadal, regidor del PDeCAT

El fill de l’exalcalde de Tarragona Joan Miquel Nadal, Dídac nadal, es confirma com al nou regidor del PDeCAT, després de la defunció d’Albert Abelló. Nadal ha assegurat que es prepara per fer una oposició contundent, i que el Govern de Ballesteros “tremolarà”. D’altra banda, assegura que es continuarà amb els projectes d’Abelló més alguns altres de propis. Així explica Nadal quina és la situació en que considera que es troba la ciutat.

 

L’emprenedoria online pren dimensions internacionals

L’emprenedor tarragoní José Baena aposta per Internet i el món digital com una eïna de treball i de guanys en el món dels negocis i el comerç a distancia. Ens explica com aquesta ha estat una via per sortir d’una situació professional anterior que no el tenia satisfet i com actualment s’hi dedica al comerç on.line i la compravenda de productes i la seva comercialització a nivell internacional com a intermediari.

 

Nou videoclip dirigit per David Aymerich

El jove cineasta tarragoní David Aymerich torna a les pantalles, aquesta vegada la petit, amb el videoclip Ms Coil, tema principal del nou àlbum d’estudi del grup de música electrònica TheWardenclyffe, titulat ENIGMA. Un videoclip clarament fosc i inspirat en l’estètica de la dècada dels anys 80, que juga amb el contrallum i introdueix elements fantàstics. Aquest mateix dijous es presenta oficial el videoclip, així com l’àlbum ENIGMA, el segon LP del grup.

 

Noves cares al partit contra l’Osasuna

El Nàstic de Tarragona no serà l’únic que presentarà novetats en la convocatòria o jugadors disponibles respecte al partit ajornat per la neu. L’Osasuna també podrà amb tres peces que aquell 1 de desembre no hi eren. Dos d’ells, fitxatges en el mercat d’hivern quer podrien tenir minuts aquest dijous, Rober Ibañez i Borja Lasso.

PUBLICITAT