Home Portada TGNINFO: Visita d’Elsa Artadi a terres tarragonines

TGNINFO: Visita d’Elsa Artadi a terres tarragonines

Compartir
PUBLICITAT

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha fet avui dijous 12 de juliol, una visita territorial a les Terres de Tarragona. A les 9.45h, Artadi ha arribat als Serveis Territorials del Departament de Presidència a Tarragona, on ha presentat la propera convocatòria del FEDER a representants municipals i de la Diputació. Posteriorment ha atès els mitjans de comunicació, ha parlat d’aquest fons FEDER i ha valorat la situació política actual, i la decisió d’alemanya. Catalogant-la d’una nova victòria internacional pels catalans i un nou revés per la justícia espanyola.

Escolta-ho

Presentat el cartell oficial del pròxim concurs de castells de Tarragona

El Concurs de Castells de Tarragona ha presentat avui el cartell i la imatge oficial de la seva XXVII edició. La dissenyadora gràfica i castellera Aina Mallol n’ha estat l’autora i com ella explica, ha trobat la inspiració en els propis sentiments i emocions que el Concurs li transmet.  Defineix el seu projecte com “una explosió de colors sobre un fons incomparable, tenyit per les emocions de milers de camises de colors, enlairant les seves construccions”.

Escolta-ho

Entrades exhaurides en dos espectacles en l’inici del FITT

La cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) comença avui amb cartells d’entrades exhaurides per Cosas que se olvidan fácilmente, de Xavier Bobés, i Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu, dirigida per Marc Chornet. El FITT, organitzat per la Sala Trono, comença avui a les 21.30H al teatre Tarragona amb Crimen y telón, de Ron Lalá.

El Nàstic continua la pretemporada mentre les oficines treballen en diverses negociacions obertes

El Club Gimnàstic de Tarragona continua amb els entrenaments, i aquesta tarda, a partir de les 18:30 hores, ha començat la segona sessió del dia, després de la d’aquest matí. A banda dels entrenaments, al llarg del dia d’avui han continuat els rumors de fitxatges, però sobretot de sortides. I sembla que Stole Dimitrievski estaria a prop de deixar l’entitat per arribar traspassat al Màlaga.

PUBLICITAT