TGNINFO: La Women Race reuneix 1.650 participants en un matí plujós

PUBLICITAT

Durant aquest matí Tarragona celebra la Women Race. Es tracta d’una cursa solidària de la dona, els beneficis de la qual es destinen íntegrament a lluitar contra les malalties oncològiques. Si els temps acompanya hi correran un total de 1.650 participants.

Pau Casals posa música a la Catedral

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) oferirà el concert commemoratiu ‘Jocs Mediterranis i Jocs Olímpics de París. Units per la música i Pau Casals’. Serà aquest diumenge a les 6 de la tarda a la catedral de Tarragona.

La passarel·la del Miracle, el 20 de juny

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha assegurat que la inauguració de la Passarel·la que unirà el centre de Tarragona amb la platja del Miracle serà entre el 18 i el 20 de juny, a l’espera de la resposta del Minsteri de Foment. La idea és que s’obri al públic abans de la celebració dels Jocs Mediterranis.

Uns 3.600 esportistes inscrits als Jocs Mediterranis

Tarragona segueix acabant els preparatius per als Jocs Mediterranis i el divendres es tancava la llista d’esportistes que hi participaran. En total hi ha 3.622 esportistes inscrits, segons l’organització un rècord de participació, tot i que inicialment n’esperaven més de 4.000.

PUBLICITAT