Home Portada La URV aposta per un canvi de rumb amb Maria José Figueras

La URV aposta per un canvi de rumb amb Maria José Figueras

Compartir
PUBLICITAT
Maria José Figueras ha estat escollida com a nova rectora de la Universitat Rovira i Virigili, la primera vegada que una dona ocupa aquest càrrec. És investigadora del Departament de Ciències Mèdiques de la URV, y embaixadora estatal de la Societat Americana de Microbiología. Malgrat la baixa participació de votants, habitual en aquest tipus d’eleccions, la comunitat universitària ha fet una aposta pel canvi de rumb pel centre.
Queda desconvocada la vaga de treballadors de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona. El comitè i l’empresa han arribat a un acord, que consisteix en el compromís de renovar la flota d’autobusos. Pel que fa a les condicions laborals dels treballadors, l’empresa signa, per enguany dos dies d’assumptes propis més i retribuits i l’augment del 2,8% del complement de productivitat. El 2019 hi haurà més millores.

Els premis literaris a Lletraferits

Aquesta setmana, nova edició del programa literari Lletraferits. Parlem amb la guanyadora del premi de Narrativa Curta Tinet i el guanyador del Pin i Soler, a novel·la. Aquest és Marc Capdevila, que ha estat premiat per “L’observador de núvols”, una novel·la que reinventa la figura del jove descarrilat, antipàtic i prepotent. El Lletraferits d’aquesta quinzena es pot escoltar a la nostra web, rctgn.cat
Comunió de l’afició i unió de tot el Nàstic de Tarragona. Això és el que han volgut escenificar els capitans del club aquest dimarts al Nou Estadi. La situació és dramàtica i els quatre capitans, Molina, Barreiro, Muñiz i Tejera, han donat la cara per mostrar que dissabte l’equip se la juga davant la Cultural Leonesa. Xavi Molina, primer capità del Nàstic, ha exposat que la plantilla és conscient de la situació i ha demanat que l’afició els ajudi.
PUBLICITAT