Home FUTBOLTARRAGONA Tot apunt per l’inici de la temporada

Tot apunt per l’inici de la temporada

Compartir
PUBLICITAT

futbolTGN

Un any més, continuem fent el repàs del Futbol mes Modest fet a Tarragona. Avui estrenem temporada i alguns dels nostres equips també estrenaran jugadors, entrenadors, i fins i tot categories el pròxim cap de setmana que serà quan comenci la competició.
Aquest espai es dedicará al llarg de la competició a seguir ben d’aprop el que facin els equips de la ciutat de Tarragona.

Anem a conèixer millor quins són aquests canvis que aquest trobarem als equips de la ciutat de Primera fins a Tercera Catalana.

I engeguem motors a Primera Catalana, aquest any, sense cap equip de la ciutat però no obstant això, el nostre company Marc Molina farà cinc cèntims de la competició.

Marc Molina, (#1cat2)


Baixem cap a Segona Catalana, on tindrem dos conjunts de ponent que es trobaran aquest any estrenant categoria i que disputaran un dels derbis mes esperats de la lliga.

Estefania Cabrera, (#2cat6)


A Tercera Catalana, al grup 2, hi ha molts canvis. Bona part dels equips de Tercera de la ciutat estaran dintre d’aquest grup.

Alex León, (#3cat2)


Al grup tres de la Tercera Catalana trobem a un filial tarragoní, a banda d’uns equips molt forts i competitius.

Marc Pérez, (#3cat3)


A l’esperar de que comenci la Quarta Catalana, on també tindrem representació de la ciutat amb dos equips, finalitzem avui el repàs dels nostres conjunts i els canvis que els hi depararà la nova temporada. Una vegada posats al dia, només queda esperar a que comenci la competició, i aixó serà el proxim cap de setmana. Es per aquest motiu que aquest próxim divendres ua tinfrem la rpimera prèvia d’aquest curs 2015/2016, on analitzarem com arriben els conjunts tarragonins a la primera jornada de lliga.

PUBLICITAT