Home La Transmissió del Nàstic La Transmissió: Nàstic – Lugo

La Transmissió: Nàstic – Lugo

Compartir
PUBLICITAT

Com cada partit, viu la Transmissió del Nàstic amb passió grana, amb l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La prèvia

Les vacances suavitzen la situació del Nàstic de Tarragona, si més no, permeten desconnectar i relaxar-se també del futbol. Bé, almenys per alguns.

És feina difícil si parlem dels granes i del que li ve a sobre en dues setmanes. Els de Nano Rivas reben al Lugo i al Valladolid immersos en una dinàmica horrorosa a casa i després de caure lluny del Nou Estadi.

El conjunt gallec pot no semblar dels més ferotges, pot semblar inclús assequible. Però compte, que no és or i si el Nàstic vol guanyar al Lugo, haurà de suar de valent.

Amb fama d’un dels equips més estables de segona, després d’un novè lloc la temporada passada, el millor de la seva història, amb Luis César al capdavant, el Lugo busca seguir somiant.

Per parlar de com arriba l’equip tot i la derrota i l’empat a l’Anxo Carro davant el Valladolid, hem tingut al fil telefònic al Millán Goméz col·laborador de diversos mitjans gallecs informant del Lugo.

Àrbitre

Jorge Figueroa Vázquez és un àrbitre del col·legi andalús, ha xiulat cinc temporades a Segona Divisió B i sis temporades a Segona. Els precedents amb aquest home són, aquesta temporada l’empat a 1 a la Romareda, la derrota davant el Lorca i l’empat al Mini contra el Barça B. L’any passat, l’empat a casa contra el Tenerife i el triomf a La Romareda, per un gol a dos.

Si ens remuntem a la primera temporada a Segona, comptabilitza un triomf a casa contra el Huesca, un empat a Girona i un empat a zero contra el Leganés també al Nou Estadi. Té una mitjana de cinc targetes per partit.

 

Escolta aquí els gols del Nàstic, 3:

 

 

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

PUBLICITAT