Home Portada Tres projectes de la URV guardonats amb el premi Xavier López Vilar

Tres projectes de la URV guardonats amb el premi Xavier López Vilar

Compartir
PUBLICITAT

Tres projectes per a la millora de la gestió són reconeguts amb el Premi Xavier López Vilar que convoca el Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili. Han estats els treballs “Gestió àgil de projectes” proposada pel personal del Servei de Recursos Informàtics i Educatius, “Implementació de la tecnologia RFID al CRAI. Modernització del servei de préstec i foment de l’autoservei” i El “Pla de continguts per a mitjans socials de la Facultat de Turisme i Geografia”.

Retiren plaques amb simbologia franquista dels carrers

Algunes entitats tarragonines han decidit retirar algunes plaques amb simbologia franquista dels carrers de la ciutat de Tarragona. Aquests col·lectius han presentat una acció conjunta amb el lema “Fem fora els símbols franquistes”, després de que l’Ajuntament de Tarragona no ho faci. Per aquest motiu, el CDR de Tarragona, el Fòrum per la Memòria, la Plataforma Antifeixista i la CUP, han impulsat l’acció de retirada.

El ‘futbol popular’ es reuneix a Tarragona

La cinquena trobada de futbol popular s’està celebrant aquest cap de setmana a Tarragona amb la participació d’una desena de Clubs d’Accionariat Popular d’arreu de l’estat. Enguany l’organització ha anat a càrrec del Futbol Club Tarraco, que coincideix, a més, amb el cinquè aniversari de l’equip tarragoní.

Primer duel contra un rival de Segona

El Club Gimnàstic de Tarragona disputarà aquest dissabte 28 de juliol el X Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Real Zaragoza. Serà el primer amistós de pretemporada al Nou Estadi, i el primer partit després de la implantació de la nova gespa. Els tarragonins arriben a la data després de disputar tres amistosos fins al moment, amb un resultat global de dues victòries i una derrota.

 

PUBLICITAT