Home Cròniques Esports Uche, la peça clau de Gordillo

Uche, la peça clau de Gordillo

Compartir
PUBLICITAT

La il·lusió en una pretemporada acostuma a arribar amb l’entrada a l’equip de noves peces que facin brillar els ulls dels espectadors, que ansiosos de futbol, analitzen l’equip que tindran durant la nova campanya.

Al Nàstic de Tarragona encara li manquen alguns fitxatges per donar la plantilla per tancada, però un dels noms propis d’aquest estiu ha estat Ikechuku Uche. El nigerià completarà enguany el tercer any al club i les sensacions que està oferint són les millors des de la seva arribada a Can Nàstic.

Agost del 2016, Uche va fitxar pels tarragonins en una temporada per oblidar, on tot i el poc protagonisme, va acabar resultant clau per a la salvació grana. La següent, Ike no va completar la pretemporada sencera i això va influir en el seu rendiment i en les lesions, que el van castigar durament al llarg del curs.

El nigerià ha completat íntegrament la preparació estiuenca i ha fet brillar els ulls a més d’un aficionat. Protagonista, amb ganes de pilota, ràpid, àgil i sacrificat també en defensa, davant l’Espanyol se’l va poder veure fresc i incomodant als centrals blanc-i-blaus. El mateix tècnic del conjunt tarragoní, Gordillo, s’hi referia a la sala de premsa.

La dinàmica de l’equip i el seu inici a la lliga marcarà segurament el rendiment de molts dels jugadors, veurem si l’ex Super Àliga es converteix també en la sensació de la temporada als seus 33 anys.

PUBLICITAT