Un Nàstic sense possessió

PUBLICITAT

Ser positiu és una característica comuna a can Nàstic de Tarragona, tot i els impediments i les dificultats que els aficionats es troben amb els pocs arguments que ofereix l’equip. De fet, la visita d’aquest divendres a Las Palmas es viu amb un sentiment contradictori. Molts apunten que l’equip té quasi impossible sumar alguna cosa positiva, mentre que d’altres no desisteixen en creure que potser els granes enlairen el vol en un test tan exigent com aquest.

Més enllà de les sensacions de cadascú i de les que ofereix l’equip, que són negatives, hi ha dades irrefutables que mostren que al Nàstic li està costant oferir un bon nivell de joc.
Sense anar més lluny, podem afirmar que els de Gordillo són un equip sense possessió. En les tres jornades que l’equip acumula, no ha estat capaç de sobreposar-se al rival pel que fa a la possessió en cap ocasió.

En la primera jornada davant el Tenerife amb l’empat en els últims instants, l’equip no va ser capaç de tenir la pilota. Els de Gordillo van acumular un 46.8% de la possessió.

En la segona jornada al Molinón, els granes van acabar perdent el partit amb un 48,3%, uns punts per sobre de la primera jornada tot i les sensacions. Si mirem l’última jornada davant el Rayo Majadahonda, en un partit que va deixar encara més males sensacions, l’equip va acabar amb un 48,6% tot i la derrota. El partit amb més possessió.

Deixant de banda les estadístiques, Gordillo valorava en la prèvia del partit com arriba l’equip i si podrà competir a les illes.

Pel que fa a les baixes, el Nàstic pot presentar un onze amb peces noves com Albentosa, Arzo, Luis Suárez, entre d’altres, amb les baixes conegudes de Josua Mejías, Cadamuro, Javi Jiménez, Ramiro Guerra i Manu Barreiro.

PUBLICITAT