Home Cròniques Tram final de la 21a edició de la Fira del Vi

Tram final de la 21a edició de la Fira del Vi

Compartir
Twitter: DO Tarragona
PUBLICITAT

Tarragona viu des d’aquest divendres i fins aquest diumenge la 21a edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona que, enguany, s’està celebrant a la Plaça Corsini de la ciutat substituint l’emplaçament fins ara habitual, la Rambla Nova.

La Fira compta en aquesta edició amb  vint-i-un cellers procedents de les quatre comarques del territori vitivinícola de la DO Tarragona: l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera de l’Ebre, així com productors de cava i vermut d’aquestes comarques. A més, vuit parades del Mercat Central de Tarragona ofereixen les seves degustacions gastronòmiques, i tot, acompanyat de sessions de música en vinil a càrrec de diversos discjòqueis de la zona.

Després de dues primeres jornades exitoses i amb una bona afluència de públic a la Corsini, aquest diumenge arriba la darrera. D’11h a 15h i de 18h fins a 21:30h la Fira restarà oberta, amb la possibilitat de gaudir de la degustació de més de cent vins de la DO Tarragona acompanyats de l’oferta gastronòmica i amb l’actuació, al llarg de la tarda, del  trio de discjòqueis Strictly Vinyl. Tot, a un preu de 12 euros.

PUBLICITAT
Compartir