Home Cròniques Una llista socialista amb un terç d’independents

Una llista socialista amb un terç d’independents

Compartir
PUBLICITAT

El PSC de Tarragona ha presentat la seva llista electoral per les eleccions municipals del proper 26 de maig. La número dos d’aquest tiquet que encapçalarà un cop més Josep Fèlix Ballesteros serà la militant socialista Sandra Ramos.

Pau Pérez i Begoña Floria ocuparan el tercer i quart lloc, en una llista on també hi serà com a indepedent l’entrenador del CBT, Berni Álvarez, amb el número 5. Aquesta xifra és el mateix dorsal que el tècnic blau duia quan jugava amb el conjunt del Serrallo.

En aquest tiquet electoral destaca que un terç dels noms són independents i que, un cop més, es configura en format cremallera, alternant un home i una dona.

Una llista que, segons l’alcalde de Tarragona i candidat socialista a la reelecció, Josep Fèlix Ballesteros, està feta per guanyar.

Altres noms destacats de la llista són Ana Santos i Francesc Roca en el 6è i 7è lloc. La presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona, Cristina Berrio, és la número 8.

Com ja s’havia anunciat, en aquesta llista no repetiran Elvira Ferrando, Javier Villamayor, Josep Maria Milà o Ivana Martínez, actualment consellers de l’Ajuntament..

PUBLICITAT