Una mala segona meitat penalitza al TGN Bàsquet

Els bons resultats no arriben. El TGN Bàsquet va sumar aquest cap de setmana una nova decepció després de caure a casa davant el CB Lleida (49-63), en el debut de Laura Hughes i el retorn de Laura Pascual.

Les liles no van entrar bé a la pista i les lleidatanes van aprofitar-ho per imposar el seu potencial. Després dels primers minuts, les tarragonines van començar a anotar a través d’una Cristina Peña estel·lar.

De fet, el segon quart va ser el millor i les locals van acabar amb un 33 a 27 a favor després d’un parcial de 16-0. La represa va ser nefasta i en el tercer i quart període, les de Juan Carlos Arjona només van poder anotar 16 punts.

El tècnic de les tarragonines parla de la derrota. El TGN Bàsquet se situa a l’última posició de la classificació amb només tres victòries. Aquest cap de setmana visiten el Bencriada, equip també de la part baixa de la taula.