Una reacció al tercer quart per continuar líders

El TGN Bàsquet guanya amb autoritat per seguir al capdavant de la classificació a Reus. Les tarragonines van refermar les bones sensacions que van mostrar la passada setmana amb la victòria davant el Sabadell

El Manyanet va començar dominant i veient la cistella amb més facilitat, uns primers cinc minuts on les liles només van anotar dos punts. Les de Víctor Neila reaccionaven abans del descans per marxar només dos punts per sota després d’haver anat perdent per 9 punts.

La represa va significar el trencament del matx i el TGN Bàsquet es va mostrar molt superior a un equip que lluita per evitar el descens. Un parcial de 8-22 en el tercer quart ha deixat el partit encarrilat. Les liles han estirat per trencar definitivament amb fins a 26 punts de diferència i el marcador final de 57-80.

Aquesta propera jornada, l’equip tarragoní visitarà la pista del Vedruna Carme Sabadell, un altre dels equips que es troba a la zona baixa de la taula lluitant per sortir del playout.