Home Cròniques Unes Festes de Sant Roc amb novetats per celebrar 175 anys

Unes Festes de Sant Roc amb novetats per celebrar 175 anys

Compartir
PUBLICITAT

S’acosten ja les tradicionals Festes de Sant Roc als carrers del Cos del Bou, la Baixada Pescateria i els Trinquets Vell i Nou de Tarragona. Enguany, a més, aquestes festes compleixen 175 anys d’història, i comptaran amb una celebració d’una manera encara més especial.

Aquest any ampliaran el seu calendari i se celebraran del 10 al 16 d’agost. Com sempre, revetlles, processons i diades castelleres entre moltes altres activitats, a les quals s’hi sumaran els actes programats especialment per aquest 175è aniversari. Joan Adserà, membre de la junta de l’Associació Cultural Sant Roc, organitzadora de les festes, ha explicat quines seran aquestes novetats. Les més destacades seran l’agermanament amb les Festes de Sant Roc de Barcelona, la presentació dels Gegants Vells Petits i un carnaval d’estiu.

Les primeres festes de barri de la ciutat de Tarragona que tenen els seus orígens en l’any 1844 i en l’agraïment dels veïns a Sant Roc per haver-los alliberat d’una epidèmia de còlera. Actualment, es mantenen més vives que mai amb un format que manté l’aposta tradicional i popular per arribar i fer gaudir a tothom.

PUBLICITAT
Compartir