Sedano: “Ens hem atrevit a definir el nostre propi traçat per a les mercaderies que no passa per nuclis poblats”

A #CarrerMajor parlem amb Eugeni Sedano, portaveu de la Plataforma Mercaderies per l’Interior, i Ramon Juanola, enginyer de camins i membre de l’entitat, sobre l’alternativa a les propostes del MITMA per treure les mercaderies de la línia de la costa que han presentat aquest matí.

PUBLICITAT

Sedano assenyala que les propostes que fins ara estaven sobre la taula no eren pròpies del segle XXI i de les diverses necessitats logístiques, i que després d’escoltar les Cambres de Comerç de Tarragona i Reus i els seus ajuntaments, com també el de Vendrell així com l’AEQT, etc. s’han atrevit a definir la seva pròpia proposta i traçat, presentada als mencionats ajuntaments, Ministeri d’Interior i Generalitat, a espera de rebre inputs.

Expliquen que aquesta proposta ofereix un traçat per a les mercaderies fent circumval·lació de manera que no passa per nuclis urbans i poblats, i que també han estat curosos en termes mediambientals aprofitant infraestructures existents i preservant els corredors ecològics. Juanlo ha donat detalls més específics sobre aquesta proposta i fins i tot ens han mostrat el mapa amb el traçat amb què han treballat.

PUBLICITAT