Ràdio Ciutat de Tarragona recull el premi Ràdio Associació de Catalunya

Aquest dijous la nostra ràdio ha estat la protagonista. Ens han donat un premi de Ràdio Associació de Catalunya per la cobertura que tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona i la xarxa vam fer de tot el que va passar i vam viure l’1 d’octubre. Més de 17 hores d’emissió continuada des de tots els punts de Catalunya, sent Tarragona un dels centres principals. Es pot recuperar tot el contingut a l’etiqueta (1 d’octubre-especial)

PUBLICITAT

 

L’Agrupació d’Empresaris presenten al·legacions al Pla Especial de la Part Alta

L’Agrupació d’Empresaris de Tarragona ha presentat una sèrie d’al·legacions al Pla Especial de la Part Alta que ha aprovat l’Ajuntament de Tarragona. Mitjançant aquest pla no es poden donar més llicències de bars musicals o bar de copes. Una moratòria que inicialment va ser temporal i ara és definitiva.

Escolta-ho.

 

El Teatre Metropol reobre les seves portes

El Teatre Metropol de Tarragona reobre les seves portes després de gairebé mig any tancat per obres. Aquest dijous la Consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat què s’ha realitzat durant aquesta primera fase de restauració de l’edifici. Així s’han canviat les butaques, la il·luminació, les cortines, s’ha arranjat tot el parquet i el fossar dels músics on s’ha posat una planxa que permet que s’obri si s’ha d’utilitzar.

Escolta-ho.

 

Ciutadans proposa un nou model de ciutat

Ciutadans ha presentat un nou model de ciutat per Tarragona, basant-se en un pla de xoc pels barris, que vol millorar la seguretat, reduir l’incivisme i connectar-los amb el centre.També proposen potenciar i promocionar un turisme familiar, cultural, esportiu i de convencions i millorar l’administració pública, entre d’altres propostes, com la creació d’un carril bici.

 

El Nàstic es prepara per l’Osasuna

El xoc contra l’Osasuna torna a ser clau, no només per calmar els ànims i que l’equip faci les paus amb la seva afició, sinó perquè el triomf és obligat per segellar mitja permanència a falta del que serien quatre jornades per finalitzar la lliga. Davant el conjunt de Nano Rivas, hi haurà un altre conjunt necessitat. L’Osasuna ja sap què és Segona Divisió i està suant de valent per retornar només en una temporada a Primera.

Escolta-ho

PUBLICITAT