Programació Ràdio Ciutat de Tarragona

‘Tarragona Info’ amb l’equip d’informatius de RCTGN (Jesús Sarmiento, Marina Pérez, Arnau Curto, Sílvia Petit i Daniel Rodríguez): Cada dia, i durant tota la jornada, etiquetem la informació de la ciutat en format breu. La informació es complementa amb les nostres ‘Cròniques’. Disponible cada dia!
‘Localitat Grana’, amb Jesús Sarmiento: La prèvia del partit del Nàstic i l’anàlisi posterior amb experts de l’actualitat grana. Disponible a partir de cada dilluns i divendres.
‘Tribuna Tarragona’, amb Ricard Lahoz: els dimarts són el dia de política a Ràdio Ciutat de Tarragona. Ricard Lahoz entrevista els polítics de la ciutat i repassa els temes d’actualitat de Tarragona. Posteriorment ens visiten dos periodistes per analitzar el que ha donat de si l’entrevista.
‘Pàgina en Blanc’, amb Arnau Curto: cada setmana omplim una nova pàgina en blanc en el programa més divers de Ràdio Ciutat de Tarragona. Música, teatre, humor? Cada programa, una temàtica diferent amb Arnau Curto. Disponible a partir de cada dimecres.
‘Les Seves Veus’, amb Marina Pérez: Les veus femenines de la ciutat prenen la ràdio. Els testimonis de les tarragonines, cada setmana amb Marina Pérez. Disponible a partir de cada dijous.
‘Futbol Tgn’, amb Marc Pérez: Tarragona és una ciutat de futbol, i no només pel Nàstic. Els barris tenen molta vida esportiva, i cada cap de setmana s’hi disputa el futbol rei amb tanta o més passió que al Nou Estadi. Disponible a partir de cada dijous.
‘Clàssic’s Tarragona‘ 
amb Anna Vidal: Espai dedicat a la música clàssica per acabar la setmana relaxadament. Anna Vidal és també la directora del Cor Ràdio Ciutat de TarragonaDisponible a partir de cada dissabte!
‘El Vermut’ amb Sílvia Petit: Espai on diverses personalitats rellevants del territori i la ciutat es deixen conèixer des d’una vessant més humana i menys coneguda. Disponible els dijous i diumenges!
‘La Transmissió del Nàstic’, amb Jesús Sarmiento: Els caps de setmana de Ràdio Ciutat de Tarragona es tenyeixen de grana amb l’emoció de la Transmissió del Nàstic, amb Jesús Sarmiento i l’equip esportiu de RCTGN. En directe durant cada partit grana! 
‘Cobertura Carnaval’ i altres especials
 amb Adrià Recasens
: En col·laboració amb ‘El Mirador TGN’, a Ràdio Ciutat de Tarragona apostem pels esdeveniments festius i rellevants de la ciutat i la gent que els integra, organitza i fa possible, com el Carnaval, i altres festes com Sant Magí i Santa Tecla.

Streaming Ràdio Ciutat de TarragonaAltres programes destacats que hem oferit: 
‘Plaça Corsini’ amb Adrià Recasens
: La cultura, la societat, l’oci i Tarragona en general, i els seus protagonistes, es troben a Plaça Corsini, l’espai de RCTGN que adopta el nom d’una de les places més emblemàtiques i epicèntriques de la ciutat, nexe i unió del teixit social, cultural i associatiu tarragoní. Algunes de les seccions són les dedicades a la Protectora d’Animals, al passat de la ciutat amb ‘Tarragona Antiga’, el Lletraferits amb l’Escola de Lletres’ o  ‘Va de veïns’ amb les associacions veïnals, entre altres.  Actualment fora d’emissió. Escolta l’historial de programes oferits. 
‘Tarragona Activa’ amb Jaume Polo: espai sobre gestió empresarial a la ciutat i la visita d’experts en la matèria. 
‘Minuts de ràdio’ amb Adrià Recasens: píndola dedicada a aspectes i temes interessants, i en molts casos menys coneguts, en format entrevista amb aquells que hi poden donar veu, experiència i detalls al respecte. 
‘Sopa de lletres’, amb Vanessa Martí: El programa Sopa de lletres dóna a conèixer alguns dels noms i obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions! 
‘Digues la Teva!’ amb Adrià Recasens: Un espai on la veu del carrer i les xarxes socials són protagonistes entorn a un tema o pregunta sobre el qual gira cada programa. Participa a FacebookTwitter (#DiguesLaTevaTGN) i  whatsapp 644 30 39 70. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions! 
Cafè, Copa i Puro’ amb Arnau Curto: l’humor tarragoní aterra a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Adrià Castellví, Arnau Curto i David De la Torre. A Cafè, Copa i Puro repassem l’actualitat de la ciutat d’una forma diferent. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!
‘Metges de Tarragona’ amb Adrià Recasens: tractem el dia a dia dels professionals de la medicina, en un espai on parlarem del món mèdic i de les preocupacions dels metges. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions! 
‘Frames’ amb Aleix Costa: a Frames repassarem l’estat del periodisme a la ciutat de Tarragona entrevistant a professionals de la comunicació. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions! 
‘L’entrevista del cap de setmana’ amb Eloi Tost: Personatges rellevants de la ciutat visiten els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona per oferir una destacada entrevista per al cap de setmana abordant temes d’actualitat i de la seva competència. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions! 
‘Jocs Mediterranis’, amb Marc Pérez: la informació i les entrevistes entorn a la cita esportiva de l’any a Tarragona, els Jocs Mediterranis! Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!
La Tarda, Tarragona’ amb Marina Pérez: La Tarda és un programa de La Xarxa que realitzen col·lectivament 30 emisores locals. Cada dia, de dilluns a divendres, ‘La Tarda’ fa un recorregut en directe per diferents punts del país per apropar històries, personatges i esdeveniments que parquen el dia a dia de ciutats i pobles i entre elles, Tarragona. Actualment fora d’emissió, escolta el podcast d’emissions!

Tria emissora:
Obre per escoltar la ràdio en directe