Programació

Programes de Ràdio Ciutat de Tarragona

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Bon dia Tarragona (Daily): Amb Marina Pérez. La càpsula diària d’informació de la ciutat i del Camp de Tarragona a primera hora del matí.

Carrer Major: Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 19h.

La Transmissió del Nàstic: Cada jornada, la transmissió dels partits del conjunt grana els viuràs amb Carles Cortés i Antoni Pinilla, Álvaro Herrera i Eric Rosique.

Com ho veus?: I tu, “Com ho veus?”. Cada dilluns Carles Cortés i Antoni Pinilla repassen el partit del Nàstic amb tertúlia, anàlisi i molt futbol. El Gimnàstic de Tarragona es viu a Ràdio Ciutat de Tarragona.

L’Ull Tarragoní: Amb Marina Pérez. Cada cap de setmana la revista transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona repassa en profunditat temes d’actualitat des d’una perspectiva local.

PodcastCity Ràdio LAB: La plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat on totes les veus de la ciutat hi tenen cabuda. Cada dia, un nou programa.

L’entrevista: Amb Sílvia Petit. Les entrevistes més divertides, personals i properes amb protagonistes coneguts.

Carnaval: Amb Adrià Recasens. El carnaval es viu amb més intensitat a Ràdio Ciutat de Tarragona, amb entrevistes amb les comparses i altres protagonistes que fan realitat aquesta festivitat.

Streaming Ràdio Ciutat de Tarragona – Emissió en directe

RCTGN programes: Selecció dels PODCAST de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PodcastCity Ràdio LAB: La plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat on totes les veus de la ciutat hi tenen cabuda. Cada dia, un nou programa.