Programació

Programes de Ràdio Ciutat de Tarragona

Carrer Major: Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 19h.

Prèvia Grana: Amb Adrià Tella. Cada divendres la prèvia del partit del Nàstic, amb les últimes notícies i l’anàlisi del rival.

Canya Grana: Amb Arnau Curto. Cada dilluns la tertúlia del Nàstic més “gamberra”, on humor i crítica es donen la mà.

L’Ull Tarragoní: Amb Marina Pérez. Cada cap de setmana la revista transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona repassa en profunditat temes d’actualitat des d’una perspectiva local.

Tribuna Tarragona: Amb Ricard Lahoz. La política tarragonina es viu quinzenalment a Ràdio Ciutat amb un format d’entrevista i tertúlia amb periodistes locals.

PodcastCity: La plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat on totes les veus de la ciutat hi tenen cabuda. Cada dia, un nou programa.

180 segons: Programa debat amb les opinions d’Òscar Hijosa i Robert Hernández sobre l’actualitat de la ciutat.

El Vermut: Amb Sílvia Petit. Les entrevistes més divertides, personals i properes amb protagonistes coneguts.

Carnaval: Amb Adrià Recasens. El carnaval es viu amb més intensitat a Ràdio Ciutat de Tarragona, amb entrevistes amb les comparses que fan realitat aquesta festivitat.

Classic’s Tarragona: Amb Anna Vidal. Cada setmana la música s’apodera de Ràdio Ciutat amb l’espai més melòman de la casa.

Streaming Ràdio Ciutat de Tarragona – Emissió en directe