Programació

Programes de Ràdio Ciutat de Tarragona

Carrer Major: Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 19h.

La Transmissió del Nàstic: Aquesta temporada segueix vibrant amb el Nàstic amb nosaltres. Cada jornada, la transmissió dels partits del conjunt grana els viuràs amb Carles Cortés i l’equip de transmissions de Ràdio Ciutat de Tarragona, amb Antoni Pinilla, Álvaro Herrera, Anton Gasol i Paula Jansà.

Tarragona 100×100: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

PodcastCity Ràdio LAB: La plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat on totes les veus de la ciutat hi tenen cabuda. Cada dia, un nou programa.

El Vermut: Amb Sílvia Petit. Les entrevistes més divertides, personals i properes amb protagonistes coneguts.

Carnaval: Amb Adrià Recasens. El carnaval es viu amb més intensitat a Ràdio Ciutat de Tarragona, amb entrevistes amb les comparses i altres protagonistes que fan realitat aquesta festivitat.

Classic’s Tarragona: Amb Anna Vidal. Cada setmana la música s’apodera de Ràdio Ciutat amb l’espai més melòman de la casa.

L’Ull Tarragoní: Amb Marina Pérez. Cada cap de setmana la revista transmèdia de Ràdio Ciutat de Tarragona repassa en profunditat temes d’actualitat des d’una perspectiva local.

Streaming Ràdio Ciutat de Tarragona – Emissió en directe

RCTGN programes: Selecció dels PODCAST de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PodcastCity Ràdio LAB: La plataforma multimèdia de Ràdio Ciutat on totes les veus de la ciutat hi tenen cabuda. Cada dia, un nou programa.