Programació

Programes de Ràdio Ciutat de Tarragona

Bon dia Tarragona: Amb Ricard Lahoz. Un pols a l’actualitat tarragonina cada matí de dilluns a divendres a Ràdio Ciutat de Tarragona amb formats d’entrevista i tertúlies, amb els seus protagonistes i periodistes locals.

Tarragona Daily: Amb l’equip d’informatius de Ràdio Ciutat de Tarragona. La càpsula diària d’informació de la ciutat i del Camp de Tarragona (a primera hora del matí, vespre i els caps de setmana).

Carrer Major: Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 18h. En directe a Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, LaNOVA Ràdio de Reus, Ràdio Hospitalet de l’Infant i Baix Camp Ràdio.

Nàstic:

  • Com ho veus?: I tu, “Com ho veus?”. Cada dilluns Carles Cortés i Antoni Pinilla repassen el partit del Nàstic amb tertúlia, anàlisi i molt futbol. El Gimnàstic de Tarragona es viu a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Les Golfes: El late night radiofònic que no s’atreveix a fer cap mitjà. De la mà de Adrià Recasens. Un programa trencador i irreverent que il·lumina les nits de la ràdio.

Ràdio Ciutat de Castells: Conduït per Quico Domènech, porta l’anàlisi, reflexió i l’agenda de les diades més importants del Camp de Tarragona, però també d’arreu del territori. Cada dimarts, la millor actualitat castellera es viu a Ràdio Ciutat de Tarragona amb Ràdio Ciutat de Castells.

Distàncies Curtes: La nostra revista transmèdia captura l’ànima diversa del territori amb entrevistes realitzades pels periodistes Josep Maria Arias i Tomàs Carod. Un espai per conversar en calma amb persones del Camp de Tarragona actives i compromeses amb la seva dinamització des de l’àmbit social, cultural, econòmic, esportiu, polític; en definitiva, parlar del talent. Un racó per dialogar, des de la confiança i la serenor, de les distàncies curtes amb els convidats. A més, la revista pren vida amb un vídeoanàlisi dirigit per Quim Espinosa, director general de Radio Ciutat, que aprofundeix visualment en els temes destacats.

Cafè a la Casa de la Vila és l’espai dedicat a apropar la realitat local dels diferents municipis del Camp de Tarragona. Parlem de la gestió municipal arreu dels consistoris de casa nostra i fem un cafè per posar-nos al dia de la gestió local més propera.

Carnaval: Amb Adrià Recasens. El carnaval es viu amb més intensitat a Ràdio Ciutat de Tarragona, amb entrevistes amb les comparses i altres protagonistes que fan realitat aquesta festivitat.

PodcastCity Ràdio Lab: plataforma de podcasting ciutadà adreçada a tots aquells tarragonins i tarragonines que tinguin alguna cosa a dir. Potenciem el podcasting local, de km. 0, amb el nostre suport tècnic, facilitant així la gravació d’episodis als participants.
En aquesta iniciativa trobaràs més de cent sèries de podcast amateurs. Des de setembre de 2019 fins a juny de 2022 s’han gravat i distribuït prop de 1.500 episodis.

Streaming Ràdio Ciutat de Tarragona – Emissió en directe

RCTGN programes: Selecció dels PODCAST de Ràdio Ciutat de Tarragona.