Descobreix Ràdio Ciutat: Connectant amb l’Auditori del Futur

Benvinguts a Ràdio Ciutat, la primera plataforma de ràdio online de Tarragona, un mitjà que va néixer el 18 de maig de 2014 amb la missió d’innovar i connectar amb la seva audiència d’una manera única. Amb un orgullós compromís amb la innovació, Ràdio Ciutat és pionera com la primera ràdio catalana que emet exclusivament per internet.

PUBLICITAT

Celebrant Aniversaris: 10 anys de Ràdio Ciutat i 100 anys de la Ràdio a Espanya

En el 2024, Ràdio Ciutat de Tarragona celebra una dècada al servei de la comunitat. Coincidentemente, aquest any també marca el centenari de la ràdio a Espanya. És un moment d’orgull per a nosaltres contribuir a la rica història de la ràdio espanyola i continuar amb el llegat de la innovació i la connectivitat.

Mediakit 2024

Audiència i Estadístiques (descobreix a quanta gent poden arribar els seus missatges)

Programació Ràdio Ciutat de Tarragona (li presentem els nostres programes i continguts)

Tarifes (el preu de la publicitat i els serveis de la nostra ràdio, àudio, banners, continguts especials, etc.)

Paquets publicitaris (amb els nostres paquets publicitaris, combinem les nostres opcions de publicitat)

Propostes programes 2024 (l’oportunitat que la seva empresa o institució pugui ser la protagonista gràcies a la seva participació en un programa de la nostra emissora i promocionar-la a través del nostre lloc web i campanyes de pagament a xarxes socials, assegurant així un gran impacte

Programes especials (l’oportunitat que la seva empresa o institució sigui la protagonista gràcies a un programa especial a la nostra emissora i promocioni’l a través del nostre lloc web i campanyes de pagament a xarxes socials, que asseguraran un gran impacte)

Entrevistes i reportatges (expliqui a la nostra audiència el seu producte o servei i promocioni’l a través del nostre lloc web i campanyes de pagament a xarxes socials, que asseguraran un gran impacte)

Podcast Estudios (si vol fer el seu propi podcast, nosaltres ens encarreguem de tot, des de la producció als nostres estudis, fins a la difusió. S’imagina la seva marca a Spotify?)

GEONEWS: El projecte de geolocalització de notícies per a Radio Ciutat de Tarragona utilitza la web i les xarxes socials per oferir continguts adaptats a la ubicació de l’usuari. Aprofitant la tecnologia, proporcionem notícies rellevants segons la geolocalització, mantenint l’audiència informada sobre esdeveniments locals. A més, incorporem publicitat geolocalitzada per connectar els anunciants amb l’audiència específica de cada àrea. Aquesta estratègia intensifica la rellevància i l’impacte dels nostres continguts, millorant l’experiència de l’usuari i oferint als anunciants una plataforma efectiva per arribar al seu públic objectiu. (Consultar preus comercial@rctgn.cat / Tel: 977 088 596)

Missió, Vissió i Valors de Ràdio Ciutat

Glossari de terminologia publicitària utilitzada

PUBLICITAT