La innovació i l’aposta pel talent com a recepta

Prop d’una dècada després de la primera emissió de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem aconseguit ser “més que una ràdio”. Avui som una plataforma transmèdia que treballa per assolir l’excel·lència en el producte, la sostenibilitat econòmica a través de la gestió i de l’aposta dels nostres anunciants.

Quim Espinosa Ricart
Quim Espinosa Ricart
PUBLICITAT

Apostar per Ràdio Ciutat és apostar pels nostres valors: com a mitjà lliure, democràtic, plural, honest i ètic; com a professionals joves, autoexigents, creatius, disciplinats i alegres; com a comunitat, amb uns consumidors que reforçaran amb la nostra plataforma la seva tolerància, la igualtat, el respecte i les ganes de tenir una bona informació i passar-ho bé.

Volem destacar unes paraules que ens han omplert d’orgull com a mitjà. Són del company Esteve Giralt, degà del Col·legi Oficial de Periodistes a la delegació de Tarragona, qui va assenyalar el nostre mitjà com a referència i escola de periodisme radiofònic a la demarcació. Som una escola amb alumnes, però també amb mestres de la comunicació.


Apostar per Ràdio Ciutat és apostar per un mitjà que és present i futur de la comunicació. És apostar per llançar missatges a través d’una plataforma sòlida, potent i amb un alt impacte.


Esperem ajudar a les empreses i institucions a trobar solucions comunicatives per arribar als ciutadans d’una manera diferent. Us assegurem que el nostre equip es deixarà la pell per aconseguir-ho.

Et sumes al nostre projecte?

Quim Espinosa Ricart
CEO (Ràdio Ciutat i Quimeras Grup)

PUBLICITAT