Celebrant Aniversaris: 10 anys de Ràdio Ciutat i 100 anys de la Ràdio a Espanya

En el 2024, Ràdio Ciutat de Tarragona celebra una dècada al servei de la comunitat. Coincidentemente, aquest any també marca el centenari de la ràdio a Espanya. És un moment d’orgull per a nosaltres contribuir a la rica història de la ràdio espanyola i continuar amb el llegat de la innovació i la connectivitat.

PUBLICITAT

Amb el corrent digital fluïnt a través dels nostres mitjans propis, la nostra presència no es limita només a la web (www.rctgn.cat), sinó que es pot experimentar a través de les nostres aplicacions mòbils tant per a Android com per a iOS, així com en la plataforma de televisió Google TV. No obstant això, allò que realment ens destaca és la nostra forta presència a les xarxes socials, consolidant-nos com el mitjà audiovisual local català amb més de 25.000 seguidors a Facebook, a més de la nostra presència activa a Instagram, Twitter, YouTube, TikTok i Twitch.

Més enllà de les xarxes socials, la nostra història està marcada per una dedicació a la innovació. Des del desenvolupament d’una plataforma única en el món per a ràdio, abastant web, app i OTT, fins a la integració d’equips de realització televisiva als nostres estudis, hem abraçat el futur amb determinació.

Ara, a prop d’una dècada després del nostre inici, el nostre equip encara mira cap al futur amb el desig de consolidar i fer sostenible aquesta iniciativa. Amb un compromís inquebrant cap a la innovació i l’aposta pel talent jove, aspirem a ser una escola de periodisme radiofònic de referència a la demarcació.

Innovació i Rendiment Sonor en l’Última Dècada

Dedicant-nos a l’evolució de la ràdio a Espanya en aquests darrers deu anys, hem estat testimonis d’una transformació profunda. La paraula clau: innovació. Hem presenciat un salt espectacular en la manera com la innovació ha donat forma i ha optimitzat el contingut sonor. La ràdio ja no és només una veu; és una experiència immersiva, interactiva i en evolució constant. Aquests deu anys han estat un testimoni de com la innovació ha estat la clau per extreure el màxim rendiment del nostre contingut sonor i connectar amb la nostra audiència d’una manera més significativa.

Aquest Media Kit és més que una simple presentació; és una oportunitat per a empreses i institucions de ser part de la nostra història i connectar amb la comunitat de Tarragona d’una manera autèntica. Amb una gamma àmplia de productes transmèdia, oferim espais publicitaris únics, des de cunyes als nostres programes i podcasts fins a banners a la nostra web, monogràfics especials i podcasts corporatius personalitzats per a empreses i institucions.

El nostre compromís és clar: ser un mitjà transmèdia de qualitat que captivi i creixi amb la seva audiència. Amb el vostre suport, estem preparats per arribar més lluny i continuar sent la veu autèntica de Tarragona. Confieu en nosaltres per fer arribar els vostres missatges d’una manera única i impactant. Estem llestos per construir junts el futur de la comunicació a Ràdio Ciutat.

PUBLICITAT