Ràdio Ciutat, on els qui volen comunicar, fan més que publicitat

El Mediakit de Ràdio Ciutat: Et presentem la nostra empresa de manera senzilla i completa. Volem que coneguis la nostra Missió, Visió i Valors. Volem que posis cara al nostre equip. Que coneguis qui treballarà el teu missatge, però també els valors en els quals fonamentem el nostre projecte. Com no pot ser d’altra manera, us mostrarem múltiples possibilitats per fer que els vostres missatges arribin al vostre públic objectiu.

PUBLICITAT

La nostra proposta:

– Llança els teus missatges publicitaris directament al teu públic objectiu, t’acompanyarem per fer-ho fàcil.

– Fes que la teva marca destaqui respecte a les altres amb missatges comunicatius ben planificats que la facin brillar.

– Aconsegueix notorietat sent protagonista dels continguts d’un mitjà de comunicació. Parlarem del teu projecte.

Tenim una oferta que va molt més enllà de les falques publicitàries tradicionals dels mitjans de comunicació. Som un mitjà que les ofereix als nostres espais i programes, o abans d’un podcast, bàners a la web, programes especials, monogràfics, podcasts corporatius per empreses i institucions, i un llarg etcètera d’opcions fetes a mida.

> El Mediakit de Ràdio Ciutat

Et presentem la nostra empresa de manera senzilla i completa. Volem que coneguis la nostra Missió, Visió i Valors. Volem que posis cara al nostre equip. Que coneguis qui treballarà el teu missatge, però també els valors en els quals fonamentem el nostre projecte.

Com no pot ser d’altra manera, us mostrarem múltiples possibilitats per fer que els vostres missatges arribin al vostre públic objectiu.

> Referents transmèdia (una ràdio que potencia el contingut amb imatges i text).

Vam ser pioners el 2014 en treballar el format transmèdia. La nostra plataforma pot fer que els teus missatges arribin en infinitat de formats (àudio, vídeo i text) i plataformes (mòbil, ordinador i ràdio).

Tenim pàgina web (www.rctgn.cat), aplicacions per a dispositius mòbils i Smart TV (Android, Android TV i iOS, amb més de 5.000 aplicacions instal·lades) i unes potents xarxes socials que arriben a 40.000 usuaris.

Tenim una comunitat de més de 25.000 seguidors a Facebook (som el mitjà audiovisual local català líder en aquesta xarxa).

La nostra oferta a xarxes la complementen Instagram, Twitter, YouTube, TikTok i Twitch.

> Compromís amb la innovació.

El nostre projecte no s’entén sense la innovació. Des del nostre naixement hem potenciat projectes de millora, sent referents en aquest àmbit. Començant amb el desenvolupament d’una plataforma específica per a ràdio única al món (per a web, app i OTT), i fins a la instal·lació d’equips de realització televisiva als nostres estudis.

PUBLICITAT