GLOSSARI

Aquest glossari és una llista de mots utilitzats en aquest document publicitari. Conté els mots especialitzats.

PUBLICITAT

Patrocini: Contingut que es difon en diverses plataformes pel qual l’anunciant obté una vinculació amb el producte.

Bàner: És el format més comú en el qual s’exhibeix una publicitat en els mitjans web. En Ràdio Ciutat hi ha 3 mesures: 728×90 – 300×250 – 300×600.

Falca: És un missatge publicitari sonor gravat en el qual els anunciants difonen els atributs de la seva marca. La durada sol ser de 20 segons. Sona durant un programa.

Falca preroll: És un missatge publicitari sonor gravat en el qual els anunciants difonen els atributs de la seva marca. La durada sol ser de 20 segons. Sona abans de reproduir un contingut d’àudio per internet.

Menció en directe: És un missatge publicitari sonor en directe en el qual els anunciants difonen els atributs de la seva marca. La durada sol ser de 20 segons. Normalment, aquest format el realitza la persona que presenta el programa.

Espot: És un missatge publicitari audiovisual gravat en el qual els anunciants difonen els atributs de la seva marca. La durada sol ser de 20 segons. S’insereix durant un contingut de vídeo.

Faldó: És un rètol gràfic publicitari que s’inclou en un vídeo per a promocionar la marca d’un anunciant. S’insereix durant un contingut de vídeo.

Promoció de pagament: Es tracta d’una publicació en xarxes socials en el qual es garanteix l’audiència gràcies a programació publicitària.

Pàgina temàtica: Espai web dedicat a un tema en concret. Pot tractar-se d’un programa especial amb una pàgina especial on es poden veure i escoltar els continguts més destacats.

Daily: Contingut informatiu diari. En el cas del nostre mitjà de curta durada (entre 4-10 minuts).

Magazín: Programa de ràdio que inclou, normalment, informació i entreteniment.

Late Night: Programa de nit.

Podcàsting Ciutadà: Sèrie de programes en àudio realitzats per ciutadans o col·lectius a Ràdio Ciutat a l’espai Podcast City.

La Xarxa de Comunicació Local: Plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local que té com a objectius donar resposta a les necessitats del sector audiovisual i contribuir a la seva dinamització. En formen part 48 televisions de proximitat i 135 ràdios locals.

PUBLICITAT