Qui és qui a Ràdio Ciutat?

En aquest espai presentem a l’equip que fa possible Ràdio Ciutat.

PUBLICITAT

Quim Espinosa Ricart – Periodista i Publicitari (Barcelona, 1979)

CEO i fundador de Ràdio Ciutat el 2014 i de Quimeras Group

Als 14 anys va aconseguir posar-se davant d’un micro. Va fer realitat un somni que tenia des de ben petit. Ha treballat davant i darrere dels micros i les càmeres i ha impulsat projectes de ràdio i televisió a Tenerife i a Catalunya. Ha format part de la direcció de diversos mitjans i institucions, entre els quals destaquen la Cadena SER, el Nàstic de Tarragona i el Col·legi de Metges de Tarragona. El 2014 va aconseguir unir els 3 membres de l’equip fundacional de Ràdio Ciutat de Tarragona i ha estat ininterrompudament al capdavant de l’empresa com a director i, des de l’octubre del 2022, com a CEO.

Eric Rosique – Periodista, Universitat Rovira i Virgili (Barcelona, 1998)

Director de Ràdio Ciutat de Tarragona 

El periodisme i la ràdio a la sang. Amb 17 anys va marxar de casa per complir un somni que encara perdura. Redactor d’informatius a Ràdio Ciutat i a La Xarxa, periodista esportiu dels partits del Nàstic de Tarragona, del Club Bàsquet Tarragona. Tècnic, productor, redactor i creador de projectes.

Albert Cots Folch – Tècnic en sistemes de telecomunicacions i informàtics (Falset, 1978)

Fundador de Ràdio Ciutat de Tarragona en 2014

Fascinat des de petit per les comunicacions sense fil. Desde llavors que la ràdio ha estat la seva principal afició convertida en treball. Ha treballat en tots els àmbits tècnics d’una ràdio, planificació, instal·lació, operació, manteniment.

Carles Cortés Martínez – Periodista, Universitat Autònoma de Barcelona (Tarragona, 1975)

Fundador de Ràdio Ciutat de Tarragona en 2014

Professional als mitjans de comunicació des de 1994 està especialitzat en informació esportiva i castellera. Ha treballat en premsa, ràdio i televisió en diferents mitjans d’àmbit local i nacional.

Ricard Lahoz Avendaño – Periodista (Barcelona, 1965)

Un apassionat de la ràdio des de petit, ha treballat a la Cadena SER, Ràdio Miramar, EMUC, Tarragona Ràdio i ara lidera els matins a Ràdio Ciutat de Tarragona. Editor i director de la revista i el digital ‘Fet a Tarragona’ i professor de Periodisme a la URV. Autor de diversos llibres de temàtica social tarragonina.

Sílvia Petit Piñol – Comunicadora i Periodista (Tarragona, 1970

De ben petita el seu pare li va ensenyar a estimar la ràdio i ha estat sempre el meu amor platònic. Seure davant d’un micròfon i explicar històries és el que la fa feliç i d’alguna manera sap que fa feliç a qui l’escolta. També compta amb el Grau Turisme i Pscología (UOC).

Laura Rovira González – Periodista UAB (Tarragona, 1995)

Arriba a Ràdio Ciutat amb Mafalda, un podcast reivindicatiu i feminista, i segueix creixent amb Golfes (el late night que ha revolucionat Tarragona). Dona suport a la redacció i a la realització audiovisual d’alguns programes. Té un Grau Superior en Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles (Pere Martell). Amant de la cervesa i sempre amb ganes de riure.

Álvaro Rodríguez Moliner – Periodista (Cerdanyola del Vallès, 1997)

Sempre diu que el seu avi va deixar el camp per fer de xòfer a Ràdio Nacional, la seva mare va deixar la feina a la televisió local per ell. Porta l’espectacle i la comunicació a la sang. Amant de l’humor, el periodisme i el cinema. S’incorpora al 2020 gràcies a una aposta boja del jefe (Montar el Twitch de Ràdio Ciutat). Ara al front de la redacció i també fa de tècnic.

Adrià Recasens Benaiges – Filòleg hispànic i Periodista URV (Tarragona, 1986)

Endinsat en la comunicació digital i la ràdio online des del 2008, actualment compagina la vessant seriosa i professional de l’agència de comunicació Quimeras amb espais radiofònics a Ràdio Ciutat on també ens deixa veure la seva faceta més divertida i esbojarrada. Lidera la cobertura del Carnaval i posa mil cares a les paròdies més golfes,

Eduard Virgili Ferrando – Periodista (Salomó, 1989)

La ràdio és el seu estil de vida. Enamorat de la comunicació local i la proximitat, explica històries de quilòmetre zero. Ha treballat i col·laborat en premsa i ràdio a diferents mitjans d’àmbit territorial. Actualment dirigeix i condueix diversos programes a Altafulla Ràdio i el magazín ‘Carrer Major’ de les emissores de la Xarxa de Comunicació Local al Camp de Tarragona.

Miquel Llaberia Baselga – Periodista (Barcelona, 2000)

Amant del món del motor i redactor de la ràdio de la seva estimada comarca, Baix Camp Ràdio. Fa un tomb diari pel Camp de Tarragona amb la seva Furgo per conèixer les millors històries del territori

Adrià Tella Pascual – Periodista (Vimbodí, 2000)

Lligat a la ràdio des dels quinze anys, començant al poble i fins al dia d’avui. Va arribar a la nostra emissora com a suport per cobrir els Jocs del Mediterrani, amb divuit anys i la selectivitat recentment acabada. Apassionat de la comunicació. Obsessionat amb el món de l’esport: per viure’l, parlar-ne i explicar-lo.

Jonay González Moreno – Periodista (Ortuella, 1998)

Boig pel periodisme i la ràdio des de petit. Sempre amb un micro i una càmera al seu costat per perseguir la notícia. Ha creat un portal d’esport femení pel TFG i també ha col·laborat amb diverses federacions esportives.

David Prats Jiménez – Periodista (Valls, 1991)

Coordinador de Ràdio Ciutat de Valls. Té vena periodística des de ben petit. Els castells i els esports són la seva especialització, encara que sempre transmet compromís, lluita i passió en tot allò que se li posa per davant. També col·labora com a freelance en d’altres mitjans de comunicació.

Eduard Prats Moreno – Comunicador (Reus, 1966)

És la nostra veu corporativa. Va fer de la seva vocació una professió. Als 80 i 90 va ser locutor dels 40 Principals, més tard responsable de les emissores musicals del grup PRISA a les Illes Balears, durant catorze anys director de la SER a Tortosa. Actualment lidera una empresa de comunicació i continua fent locucions per a diferents mitjans de comunicació.

EQUIP DE COL·LABORADORS NÀSTIC

Antoni Pinilla Miranda – Periodista (Badalona, 1971)

Va jugar com a davanter en el FC Barcelona, el CD Tenerife i el Gimnàstic de Tarragona, entre altres equips. Icona del Nàstic que va licitar a primera. Medalla d’Or Olímpica a Barcelona 92. Apassionat del futbol i la comunicació, està vinculat a la nostra ràdio des de 2020. És una de les veus de les transmissions televisives de la LFP.

Antón Gasol i Moya – Jubilat i futbolista (Lleida, 1955)

Va jugar a futbol a totes les categories inferiors del Nàstic i va jugar i entrenar en diversos equips de la província. Apassionat de l’esport (tennis, submarinisme, ciclisme, ball, etc.). Va treballar de tècnic a Repsol 37 anys. Col·labora a la nostra ràdio des de la primera transmissió de la nostra història el 2014.

Alvaro Herrera Suarez – Futbolista y empleado de Banca (Granada, 1973)

Capità i jugador del Nàstic. També va jugar en CE Hospitalet, CF Reus i la Selecció Catalana sub 17. Apassionat de l’estratègia esportiva i entusiasta i devot de la comunicació. Al 2018 es va incorporar a l’equip de transmissions i programes.

EQUIP DE DISSENY I PROGRAMACIÓ

Sebastián Fernández Restrepo – Dissenyador gràfic / Web (Medellín, Colombia, 1987) Va dissenyar la nostra imatge i identitat corporativa en el naixement de Ràdio Ciutat i Radio City Group. El seu traç impregna els dissenys dels programes de la web i les nostres aplicacions. Va arribar a Reus en 2007 amb l’objectiu d’estudiar disseny. Actualment forma part de l’equip de la nostra agència (Quimeras) i dirigeix el seu estudi de disseny (noventainueve).

David López Fernández – Programador (Sevilla, 1992) Ha escrit el codi de les nostres plataformes (web, app mòbil i app per a televisió). Ha estat capaç de traslladar a les pantalles dels dispositius dels consumidors digitals, les idees que li han arribat dels caps pensants del projecte. Va viure a Tarragona, però actualment des de Sevilla continua liderant la seva àrea. Forma part també de l’equip de la nostra agència (Quimeras) i dona servei a altres projectes com a freelance.

Equip de alumnes en pràctiques:
Luis Francisco Blain Tassoni Estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual URV (Valencia, Venezuela, 2001)
Equip de alumnes en pràctiques:
Júlia Camprubí Díez
Estudiant de Periodisme URV (Tarragona, 2002)

Manteniment:

Mirela Vilcu

(Pascani, Romania 1985)

Anna Frixach Piñol – ADE i Economia – URV, (Corbera d’Ebre, 1981)
S’encarrega del control administratiu i de gestió del projecte des del primer dia. Perquè cal que tot funcioni, i com no, també l’economia! Gràcies a la convivència en un entorn creatiu com el de la ràdio també s’ha atrevit amb algun podcast propi parlant tant de Global Goals, de finances, com del seu projecte personal de càmpings de Catalunya!

Maria Ardit Ariño – Publicitària i Relacions Públiques – URV (Tortosa, 1989)
Forma part del projecte des de 2015, tot i que mai haureu escoltat la seva veu a la ràdio (almenys fins al moment). Treballa per millorar la notorietat de Ràdio Ciutat en l’àmbit digital (xarxes socials, SEO i SEM). Té un postgrau en màrqueting digital per ESIC.

Jesús Bielsa Aguiló – Publicista URV (Fabara, 2000)
A l’equip de Quimeras des de 2022, però molt implicat amb els seus companys de Radio Ciutat quan és necessari. Sempre a punt per col·laborar en gravar els TikToks de la redacció i ajudar als altres en tot el que envolta a les xarxes socials i la creativitat, ja que
és el seu hàbitat natural.

PUBLICITAT