Contacte

Ràdio Ciutat de Tarragona és una emissora de ràdio tarragonina adherida a La Xarxa de Comunicació Local. Es tracta de la primera ràdio catalana que emet la seva programació íntegrament per internet.

Vam iniciar oficialment les nostres emissions el 30 de gener de 2015, en un context complicat, en plena crisi econòmica i de tancament de mitjans de comunicació. Tanmateix les emissions en proves es van realitzar el 18 de maig del 2014, esdevenint així la primera ràdio catalana que emet exclusivament per internet.

La nostra programació es pot escoltar a través de la nostra pàgina web, o mitjançant la nostra aplicació per a dispositius Android i iOS.

L’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona es caracteritza per la seva joventut i la seva capacitat d’adaptació gràcies a l’experiència adquirida en la cobertura informativa dels esdeveniments més importants de la història recent de la nostra ciutat.

Entre els reconeixements aconseguits per Ràdio Ciutat de Tarragona destaquen el premi Emprèn i sorprèn 2015 i el premi Ràdio Associació de Catalunya 2018, per la cobertura dels fets de l’1 d’octubre de 2017.

PodcastCity

Entre les diferents iniciatives que hem engegat des de la Ràdio Ciutat de Tarragona destaquem PodcastCity, una plataforma de podcasting ciutadà adreçada a tots aquells tarragonins i tarragonines que tinguin alguna cosa a dir. Potenciem el podcasting local, de km. 0, amb el nostre suport tècnic, facilitant així la gravació d’episodis als participants. Aquest 2021 començarà la tercera temporada d’una iniciativa per on han passat més de 40 podcasts originals diferents.

Publicitat

A Ràdio Ciutat de Tarragona som molt més que una ràdio. Som una plataforma de ràdio online on els anunciants comuniquen de manera diferent. Expliquem el que passa al seu voltant de forma propera, amb la màxima qualitat i apostant fermament per l’innovació. Les notícies i l’entreteniment s’escolten d’una altra manera a la ràdio en xarxa de la demarcació.

Si vols conèixer les idees que hem posat en marxa a Ràdio Ciutat i com poden ajudar a posicionar la teva empresa d’una forma original, creativa i innovadora, fes clic en el següent enllaç: https://sites.google.com/quimeras.cat/radiociutat-comercial/p%C3%A1gina-principal

Branded Content

Dintre de les diferents opcions publicitàries, oferim a les empreses la possibilitat de generar continguts publicitaris en format radiofònic a través de la nostra web.

Podcast Estudios

En plena era del podcasting, a Ràdio Ciutat de Tarragona apostem també per la creació de podcasts corporatius per empreses i entitats a través de la plataforma Podcast Estudios.

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 977 088 596

Correu: info@rctgn.cat

Comercial: comercial@rctgn.cat

Redacció: redaccio@rctgn.cat

Imatge corporativa:

Descarrega de logos corporatius