Contacte | Publicitat

Ràdio Ciutat de Tarragona és una emissora de ràdio tarragonina adherida a La Xarxa de Comunicació Local. Es tracta de la primera ràdio catalana que emet la seva programació íntegrament per internet.

Vam iniciar oficialment les nostres emissions el 30 de gener de 2015, en un context complicat, en plena crisi econòmica i de tancament de mitjans de comunicació. Tanmateix les emissions en proves es van realitzar el 18 de maig del 2014, esdevenint així la primera ràdio catalana que emet exclusivament per internet.

La nostra programació es pot escoltar a través de la nostra pàgina web, o mitjançant la nostra aplicació per a dispositius Android i iOS.

L’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona es caracteritza per la seva joventut i la seva capacitat d’adaptació gràcies a l’experiència adquirida en la cobertura informativa dels esdeveniments més importants de la història recent de la nostra ciutat.

Entre els reconeixements aconseguits per Ràdio Ciutat de Tarragona destaquen el premi Emprèn i sorprèn 2015 i el premi Ràdio Associació de Catalunya 2018, per la cobertura dels fets de l’1 d’octubre de 2017.

Programes: En aquest enlaç trobareu tots els programes de Ràdio Ciutat de Tarragona que actualment es troben en emissió, així com antics espais d’aquesta casa que s’han emès des del naixement de la ràdio fins l’actualitat.

PodcastCity Ràdio Lab: plataforma de podcasting ciutadà adreçada a tots aquells tarragonins i tarragonines que tinguin alguna cosa a dir. Potenciem el podcasting local, de km. 0, amb el nostre suport tècnic, facilitant així la gravació d’episodis als participants.
En aquesta iniciativa trobaràs més de cent sèries de podcast amateurs. Des de setembre de 2019 fins a juny de 2022 s’han gravat i distribuït prop de 1.500 episodis.

PUBLICITAT / PATROCINIS

A Ràdio Ciutat de Tarragona som molt més que una ràdio. Som una plataforma de ràdio online on els anunciants comuniquen de manera diferent. Expliquem el que passa al seu voltant de forma propera, amb la màxima qualitat i apostant fermament per l’innovació. Les notícies i l’entreteniment s’escolten d’una altra manera a la ràdio en xarxa de la demarcació et posem aquí alguns exemples:

Falques Pre Roll
Falca publicitària / Capçalera publicitària: s’emet abans de la reproducció d’un àudio.
Es poden triar programes concrets / seccions concretes / tipus de contingut / períodes concrets. Escolta exemples.

Publicitat / Bàners Web
Mides de Bàners

Brand day – week (publicitat integral)
Un brand day – week és un format dins de display en el qual es reserva tot l’espai publicitari d’un suport web en exclusiva per a una sola marca durant un període de temps determinat.
Mides publicitat integral

Branded Content
Dintre de les diferents opcions publicitàries, oferim a les empreses la possibilitat de generar continguts publicitaris en format radiofònic a través de la nostra web.

Podcast Estudios
En plena era del podcasting, a Ràdio Ciutat de Tarragona apostem també per la creació de podcasts corporatius per empreses i entitats a través de la plataforma Podcast Estudios.

Contacta amb nosaltres

Telèfon: 977 088 596

Correu: info@rctgn.cat

Comercial: comercial@rctgn.cat

Redacció: redaccio@rctgn.cat

Imatge corporativa:

Descarrega de logos corporatius

L’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona:

CEO: Quim Espinosa

Director: Eric Rosique

Redacció i col·laboradors: Adrià Recasens, Alvaro Rodríguez, Laura Rovira, Miquel Llaberia, David Prats, Arnau Curto, Adrià Tella, Silvia Petit, Ricard Lahoz, Antoni Pinilla, Álvaro Herrera, Antón Gasol, Eduard Virgil i Luis Blain.

Socis fundadors:

Responsable tècnic: Albert Cots | Continguts: Carles Cortès | Gestió: Quim Espinosa