GOLFES celebra el final de la 2a temporada a la Sala Zero

Golfes torna a la Sala Zero de Tarragona el dijous 22 de juny a les 20h per celebrar, amb un programa molt especial i en directe, el final de la 2a temporada. Les entrades ja estan a la venda, no et quedis sense viure una experiència única i mot golfa…

PUBLICITAT

Tots els col·laboradors i col·laboradores i tot l’equip de Ràdio Ciutat estarà present per avançar la màgia del 23 de juny una nit i portar-la a la Sala Zero de Tarragona, una sala que el programa ja ha omplert fins a dues vegades amb èxit i que vol fer-ho un cop més per tancar la 2a temporada.

Així doncs, tot l’equip de Golfes torna amb més ganes que mai per celebrar amb una gran festa aquest final de temporada amb tots i totes aquelles que seguiu les bogeries de la Laura Rovira i companyia cada setmana.

Si t’ho vas perdre les darreres vegades, ara tens una nova oportunitat per viure una nit molt especial amb un show únic on hi haurà moltes sorpreses i on el públic també serà protagonista.

Ja podeu comprar les vostres entrades, amb consumició inclosa per acompanyar l’experiència al més pur estil Golfes, i quedar ja amb les vostres amigues, amics, companys/es, parella… amb qui vulgueu per gaudir de l’últim programa de la temporada el proper dijous 22 de juny a les 20h del vespre.

PUBLICITAT