#TarragonaDaily | Un estiu amb més de 200.000 turistes

La temporada turística d’estiu a Tarragona tanca amb un rècord de visitants, amb 202.905 turistes que han visitat la nostra ciutat entre els mesos de juny i setembre. Aquesta xifra representa superar les dades prepandèmiques a la ciutat. Tanmateix, cal destacar que les pernoctacions als hotels i càmpings de la ciutat han baixat un 6,7% en comparació al 2022. Però, tot i això, són xifres superiors a les que hi havia abans de la pandèmia. L’estada mitjana als càmpings és de 5,8 dies, mentre que la dels hotels és de 2,2.

PUBLICITAT

El nou tanatori, llest el 2027

La presidenta de l’empresa mixta de Serveis Funeraris Municipals de Tarragona, Ivana Martínez, explica als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona que les obres del Tanatori de Tarragona que les obres d’ampliació del Tanatori de Tarragona començaran en dos anys. De fet, Martínez, es mostra optimista i considera que aquestes actuacions acabaran cap al 2027. //Unes obres que Martínez assegura que duran canvis també interns. Podeu recuperar l’entrevista a la web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

El SAH atén 14 homes i joves durant 2022

Us expliquem ara que el Servei d’Atenció a Homes (SAH) de la conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona ha atès un total de 14 homes i joves des del setembre de l’any 2022. Es tracta d’homes que viuen relacions conflictives i manifesten conductes violentes i/o abusives i de manera voluntària volen iniciar un procés de canvi. Les sessions d’atenció individual que ofereix aquest servei donen acompanyament a homes i joves de més de catorze anys per construir relacions no violentes basades en l’equitat de gènere.

PUBLICITAT