#TarragonaDaily | El programa Incorpora facilita més de 600 contractacions el primer semestre de 2024

El programa Incorpora de la Fundació “la Caixa”, durant el primer semestre de 2024, ha facilitat a més de 600 contractacions de persones amb discapacitat o en situació de risc d’exclusió social a Tarragona. Ha comptat amb la col·laboració de 300 empreses, de les quals 111 s’hi han sumat per primera vegada, i ha contribuït a impulsar gairebé 30 nous negocis, demostrant la seva tasca de sensibilització en expressar el compromís de la no-discriminació i la igualtat d’oportunitats en el món laboral. 

PUBLICITAT

Des del 2006, el programa Incorpora acompanya persones en situació vulnerable, com persones amb discapacitat, joves en risc d’exclusió, dones víctimes de violència de gènere, desocupats més grans de 45 anys, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i integració sociolaboral.

El proper 26 d’agost està previst que comenci la segona fase de les obres de renovació i nou traçat de les canonades principals d’abastament de l’entorn de la Part Alta en unes obres que està previst durin fins el 10 de setembre. 

L’àmbit d’actuació de la segona fase va des del carrer de l’antic hospital de Nostra Senyora de la Salut fins al carrer Joan Sebastian Bach. En aquesta segona fase, es farà una obertura parcial del passeig Torroja des de l’avinguda Maria Cristina, fet que permetrà l’accés al pàrquing dissuasiu de davant l’escola de Sant Pau així com l’accés a les finques i immobles fins al número 22 del passeig, carrer de l’antic hospital de Nostra Senyora de la Salut. Pel que fa al pàrquing públic de Torroja, fins al 26 d’agost 2024 l’entrada de vehicles es pot fer per l’entrada del passeig Torroja (venint des de Diputació) i la sortida es fa exclusivament pel carrer Joan Sebastian Bach. 

La Diputació de Tarragona inverteix 2,2 milions d’euros en ajuts a més de 400 entitats de la demarcació per fer possible projectes, activitats, cicles o jornades, per apropar la cultura a la ciutadania. A través d’aquests ajuts la Diputació de Tarragona dona suport a les entitats sense afany de lucre de la demarcació perquè siguin el motor de l’activitat cultural i artística.

També en cultura, aquest dimecres han sortit a la venda les entrades per dos dels espectacles de les festes de Santa Tecla d’aquest 2024. Per una banda, es posen a disposició les localitats pel concert Guatecla amb la BUMT, del 13 de setembre al Teatre Auditori del Camp de Mart i pel concert de la TGN Big Band amb Santi Carulla i Ramonet Domènech, del 20 de setembre al Teatre Tarragona. Aquests concerts se sumen als ja confirmats de Figa Flawas i Mushkaa, el 21 de setembre que seran gratuïts i al del Pot Petit i Estopa a l’Anella Mediterrània, a l’espera que surti la programació completa de Santa Tecla. 

PUBLICITAT