El tramvia i el consorci de Patrimoni, temes de la reunió Illa-Viñuales d’aquest divendres

El president de la Generalitat, Salvador Illa, es reunirà aquest divendres a Palau amb l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales. Serà la primera trobada institucional entre els dos polítics. Illa és president des del passat mes d’agost i Viñuales va assumir l’alcaldia al juny de 2023. Tots dos ja es van trobar el passat diumenge a l’ajuntament de Tarragona i al Concurs de Castells, però no van abordar les necessitats que planteja el consistori al Govern.

PUBLICITAT

L’alcalde va anunciar en primícia a Ràdio Ciutat de Tarragona la data de la reunió amb el president i va explicar al programa ‘Bon dia Tarragona’ que li plantejarà alguns temes que considera cabdals. Entre aquestes qüestions, en destaca impulsar la segona fase del tramvia del Camp de Tarragona i la creació d’una consorci per gestionar els monuments Patrimoni Mundial que suposi un increment dels diners per part de la Generalitat.

Després de la reunió, compareixeran davant dels mitjans de comunicació l’alcalde Viñuales i el conseller de la Presidència, Albert Dalmau.

PUBLICITAT