Més de 3.000 persones corren pel càncer de mama a Tarragona

La 9a edició de la Women Race ha omplert aquest matí els carrers de Tarragona amb més de 3.000 participants, en una jornada marcada per la solidaritat i la visibilització de la lluita contra el càncer de mama. La cursa ha començat a dos quarts de deu i ha recorregut els principals carrers de la ciutat en un ambient festiu i emotiu a parts iguals. 

PUBLICITAT

La prova que ha batut rècord de participants, un 20% més que l’edició anterior, ha recorregut durant 5 km els principals carrers de la ciutat en una jornada festiva i emotiva a parts iguals. L’esdeveniment, que promou la lluita contra el càncer de mama, ha comptat amb la participació de corredores i corredors de totes les edats, des d’adolescents fins a veteranes.

L’ambient festiu s’ha deixat sentir des de primera hora del matí, amb música en directe i activitats per escalfar abans del tret de sortida a la Rambla Nova i s’ha allargat fins a l’emotiva entrega de premis i la lectura de parlaments.

A més, nombroses personalitats i polítics locals han volgut fer visible el seu suport. Entre ells, el conseller d’Esports de la Generalitat, Berni Álvarez, i el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mario Soler que també han participat activament en la cursa.

PUBLICITAT