La lluita de les dones durant el franquisme, a la tardor de Memòria Democràtica

La conselleria de Memòria Democràtica de Tarragona presenta per aquest últim trimestre de l’any una programació de 5 activitats al voltant de la lluita i el paper de la dona durant la dictadura franquista. Cal destacar-ne la projecció del documental ‘Guardianas de la Memoria’, que és el resultat d’un treball d’investigació de la repressió franquista al poble de Benamejí, Còrdova. La projecció serà el divendres 22 de novembre a les 19h al Teatre de Bonavista.

PUBLICITAT

Un altre acte destacat serà un col·loqui al voltant del llibre ‘Les dones decidim. Història i memòria del feminisme a Tarragona (1974-2001)’ on les investigadores i autores del llibre ens parlaran de la història i la investigació del feminisme a la ciutat de Tarragona. Serà el dimecres 4 de desembre a les 19h a l’Arxiu.

Es presenten també altres tres propostes que s’emmarcarien en espais de debat i reflexió com son la taula rodona ‘La gestió dels espais de memòria: trajectòria, oportunitats i reptes’ que se celebrarà aquest dimecres 30 d’octubre a les 19h a l’Arxiu.

S’ha programat l’obra de teatre ‘L’enterrador’ pel dissabte 9 de novembre a les 20h dins la programació de tardor de Teatres.

I el l dia 3 de desembre, també a les 19h, comptarem amb la conferència ‘Heroismos. Història d’un projecte cinematogràfic a benefici de la Creu Roja a Tarragona i la presentació del número 55 de la revista Kesse.

PUBLICITAT