L’audiència de Tarragona legitima la defensa contra un violador

L’audiència de Tarragona ha declarat legítima defensa en el cas contra la dona que es va defensar d’un intent de violació clavant-li un got a l’agressor. La fiscalia demanava un any i mig de presó per la dona. Pel que fa a l’home, se l’ha condemnat a un any de presó sense que ingressi al centre penitenciari i se li ha sentenciat 5 anys d’allunyament i una indemnització de 1.100 euros.

PUBLICITAT

 

Un AVE de baix cost

L’estació del Camp tindrà un nou trajecte d’AVE. Es tracta d’una parada en la línia barcelona – Madrid amb la companyia EVA, una proposta low cost de l’Alta Velocitat. La reducció del costa, com ha explicat el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, es deu a l’ús de les noves tecnologies de l’anomenat “tren intel·ligent”.

 

La Guàrdia Civil intervé un cocodril dissecat

La Guàrdia Civil ha intervingut un cocodril dissecat a un veí de Tarragona que l’havia posat a la venda a través d’un portal d’internet. El propietari de l’animal no va poder acreditar la procedència legal de l’animal inclòs en el Conveni de Protecció d’Espècies Fauna i Flora Silvestre mitjançant el control del seu comerç.

Escolta-ho

 

La clínica del Dolor ofereix un curs a la URV

Per 2n any consecutiu, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili acollirà aquest 9 i 10 de febrer un curs sobre ‘Punció ecoguiada en cadàver’ per a metges especialitats en el tractament del dolor. El curs impulsat pels doctors Sergi Boada i Jordi Recasens, de Clínica del Dolor de Tarragona, conjuntament amb la Unitat d’Anatomia Humana i Embriologia de la facultat, liderada per la Dra.Montserrat Jové, té enguany caràcter estatal.

Escolta-ho

 

La plantilla del Nàstic intensifica la competència

Les múltiples arribades al mercat d’hivern del Nàstic de Tarragona han intensificat la competència de la plantilla en totes les línies. A més dels fitxatges, l’equip recupera a peces importants com Tejera, Uche o el mateix Djetei.

Escolta-ho

PUBLICITAT