#TGNINFO El Pla cultural dels Jocs Mediterranis deixa fred el teatre Tarragona

Dijous al vespre es va presentar el pla cultural dels jocs Mediterranis, amb l’espot publiciyato, un concert en petit format de la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona i el duet de Ivan Labanda i Elena Gadel cantatn Paraules d’amor. El teatre Tarragona va estar pràcticament buit durant la presentació, el que va promoure que l’acte quedés deslluït.

PUBLICITAT

Escolta-ho

 

Somnis de pedra i aigua, el tastet cultural dels Jocs

El programa cultural dels jocs vol complementar l’esperit olímpic i l’esport, sota el nom Somnis de Pedra i Aigua. Love of Lesbian, Buhos o Ramón Mirabet, el concert commemoratiu Jocs del Mediterrani i Jocs Olímpics de París formaran part, com el Festival d’Estiu o el Festival Internacional de Música de Cambrils, també inclosos en aquest programa.

Escolta-ho

 

El Petonet, beguda més innovadora del país

La beguda tarragonina El Petonet ha guanyat el premi a millor licor en innovació. Un premi que s’atorga a la Fira Alimentària que se celebra a Barcelona i que la certifica com la beguda més innovadora del país. Jose López, creador de la beguda i responsable del restaurant de les Tres Bessones, ha explicat que no s’esperava el premi i que la decisió de presentar-se va ser a última hora.

Escolta-ho

 

La Prèvia: Numancia, el model a seguir a Segona

El Nàstic de Tarragona ha presentat aquest dijous el que serà el seu nou autobús d’ara endavant, després d’allargar el seu contracte amb l’empresa Sánchez pels pròxims quatre anys. Veni, Vidi, Vici és el lema que conduirà l’equip en els diferents desplaçaments.

Escolta-ho

 

Veni, Vidi, Vici, el lema que conduirà al Nàstic

El Nàstic de Tarragona encara la recta final de la lliga amb marge per respirar i afrontar amb seguretat els últims partits, tenint clar que depèn d’ell mateix per salvar-se abans d’hora. La temporada passada, a hores d’ara, els granes sumaven un punt menys, però se situaven a dos del descens.

Escolta-ho

PUBLICITAT