Tarragonins atrapats a Argentina esperant per tornar

Aquesta situació d’Estat d’Alarma i tancament de fronteres va fer que moltes persones que estaven fora es quedessin atrapades. I a hores d’ara encara no s’ha acabat de solucionar. El Govern Argentí decretava que no obrirà fronteres per al turisme, almenys, fins setembre, i allí atrapats intentant tornar encara hi ha alguns tarragonins i tarragonines.

PUBLICITAT

És el cas de la Cristina Moreno que va anar-hi per visitar al seu marit i havien de tornar el 27 d’abril, i encara no han pogut. Les aerolínies fan vols de repatriació per tornar les persones que s’han quedat atrapades, però n’hi ha pocs i a preus desorbitats. La Cristina denúncia una mala comunicació i gestió per part de les empreses de vols, però també el Consolat Espanyol.

En un principi el Consolat els va dir que treballaven per tornar a obrir el llistat de turistes per repatriar, però després els van comunicar que no. Saben que en aquests moments obren cert nombre de seients de vols perquè els puguin comprar i tornar. Assegura que això genera estrès, perquè hi ha molta gent que vol tornar, les places són limitades i els preus “desorbitats”.

Amb tot demanen poder venir cap a casa, perquè tot això ho van comprar abans de la pandèmia i no sabien què passaria.

PUBLICITAT