Desfeta calamitosa i el Nàstic desperta del somni de Segona A (4-0)

Desfeta dolorosa i cop de realitat del Nàstic de Tarragona a Can Misses davant l’Eivissa per 4 a 0. Amb la victòria de l’Andorra davant l’Alcoyano per 2 a 3, els tarragonins es queden fora del somni de l’ascens a Segona Divisió A.

Un partit on els granes només han xutat un sol cop a porteria. Ha sigut Joan Oriol, en un tir llunyà a la primera mitja hora de partit. Tot i tímides aproximacions, el de Toni Seligrat no han ofert cap xut més a la porteria de l’Eivissa.

El conjunt local, que no s’hi jugava res, ha anat a pel partit i ha sigut molt superior al Nàstic ja des de la primera meitat. Al minut 26 arribava el primer cop del conjunt balear, després d’una pilota dividida que ha despistat la defensa tarragonina, Davo es quedava sol en l’1 contra 1 i superava Suárez, per obrir la llauna per l’Eivissa. S’aproximava més el conjunt local i el Nàstic era incapaç de crear perill a la portería de Germán.

La segona meitat seria inclús pitjor, molt lluny de la reacció, deu minuts després de la represa, una nova pèrdua de pilota al cercle central ha permès als balears fer una centrada des de la banda dreta i Davo transformava el 2 a 0.

La desfeta ja era tal, que ja als darrers compassos de partit, l’Eivissa ha sentenciat al Nàstic amb dues dianes consecutives. En primer lloc, mitjançant Rodado amb un 3 contra 1 en un contraatac de manual, sentenciava els granes.

Finalment, Javi Vázquez en una volea que Suárez se li escapava entre les mans, posava el 4-0 definitiu. Així valorava la desfeta grana, el tècnic del Nàstic de Tarragona, Toni Seligrat.

Amb aquesta derrota, el Nàstic es desperta del somni de la Segona Divisió A després que l’Andorra hagi guanyat el seu partit a El Collao. Se li acaba la temporada al Nàstic, que jugarà l’any vinent a la nova Segona B Pro, i haurà d’esperar per tornar al futbol professional. Malson i desenllaç fatídic del Nàstic que cau 4 a 0 a Can Misses davant l’Eivissa.