#MenjarDurantElCancer | Cap.6 – El projecte amb els impulsors

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un seguit de pautes d’alimentació, entre consells, receptes i testimonis, que us oferim de dilluns a divendres.

PUBLICITAT

El 6è capítol és una càpsula amb reportatge on coneixem els impulsors del projecte del qual la XAL ha fet la seva Responsabilitat Social Corporativa. Són l’Anna Tresserra, investigadora de la Universitat de Barcelona i expacient, i Raul Zamora, investigador sobre nutrició i càncer a l’ICO-IDIBELL.

Continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local(XAL)i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Continguts que també podreu trobar a la web menjardurantelcancer.cat.

PUBLICITAT