Retiren la locomotora accidentada a Vila-seca

La locomotora de Ferrocarrils de la Generalitat accidentada sobre el tren de rodalies de Vila-seca ja s’ha retirat de la via. Els operaris han treballat durant tot el matí per desallotjar-la i ho han fet pels volts de dos quarts de dues del migdia. Ara, els treballadors es centren en retirar el tren de rodalies accidentat.

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen d’esbrinar les causes de l’accident fent sobrevolar drons i inspeccionant la zona on es va produir l’accident.

Des de primera hora del matí s’obria una via alternativa per carretera on s’han produït diverses afectacions i retards en els trens de rodalies que superaven l’hora i mitja. A les 12h del migdia, es reobria el trajecte Cambrils – Reus – Tarragona que ha ajudat a desconegestionar la ruta dels combois.

De fet, la locomotora es tracta d’una màquina llogada a l’empresa Cargometro i és propietat en un 51% de Ferrocarrils de la Generalitat i un 49% per Captrain. Pel que fa a les víctimes, només en queda una de greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i les cinc restants ja tenen l’alta mèdica.

Els ferits lleus van ser traslladats als CAPS de Cambrils, Salou i Vila-seca. Finalment, Adif i Renfe també han anunciat que desenvoluparan una investigació paral·lela.

PUBLICITAT